A tisztázó, jövőt építő beszélgetések nagy ideje lesz a hétvége

„Nem véletlenül születtünk erre az életre, nem egy értelmetlen színdarab szerepeit alakítjuk. Életünknek, sorsunknak célja van, és a jelek arra mutatnak, hogy egy titokzatos erő, valamiféle gondviselés abba az irányba terelget bennünket.” – James Redfield

Skorpió holdba leszünk – szenvedély és őszinteség rezgése leng körül.
Nagy erővel, akarattal, aktív kommunikációval telítődik a téridő. Megújulásra vágyódunk, valami újra, ami előrevisz. Új kezdetekre, új utakra, valami másra, friss energiákra. Tértisztításra is kitűnő a nap energetikája. Épp lakás beavatásra, behangolásra invitáltak – örömmel megyek. Csakra aura tisztításra, tudat tisztítás, szívcsakra tisztításra is a legjobb időpont lehet a hétvége energiája. Kapcsolat tisztító-harmonizáló merősítő angyal mágiákra szeretettel várlak, ha jobbítani szeretnél kapcsolódásaidon.


Sorsátalakító energiákkal áld az ég, életmódváltásba kezdhetsz.
A belső hangodra figyelj, és légy bölcs kiterjedésben, életedért felelősséget vállalva, sorsodat alakítva szerencse csillagod is felragyog. Friss szellemmel és értelemmel érleld döntéseid. Bízz magadban és az Isteni gondviselésben, a rendelt időben.
Hívd Zadkiel Arkangyal ragyogó tiszta fényét, hogy a negatív energiák eltűnjenek körülötted. Energiája segít, hogy minden negatív érzést elengedve, nyitott szívvel kapcsolódhass a magasabb energiákhoz, szellemi vezetőidhez.  Most sorsátalakító energiákban fürdőzhetsz meg.

Léleköleléssel:

Asajah
spirituális tanácsadó – léleklátó médium,
tarot mester-jós,
energiagyógyász – angyalterapeuta
személyes internetes weboldal:https://asajah.hu/

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Tarot-számmisztika-asztrológia-auraolvasás.
Energetikai tisztítások: csakra-aura harmonizálás, rontáslevétel, energetikai szint emelés, oldás, blokkoldás. Mágiák – Angyal tanfolyamok.
Kapcsolat, bejelentkezés tanácsadásra: 06202782612
Budapest,Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Konzultációkra, ülésekre: messengeren és skypeon is elérhető vagyok.
Ezoterikus szakterületeim:
https://asajah.hu/ezovilag/asajah-studio-2.php