Ragyogtasd fel az életedet!

„Nem véletlenül születtünk erre az életre, nem egy értelmetlen színdarab szerepeit alakítjuk. Életünknek, sorsunknak célja van, és a jelek arra mutatnak, hogy egy titokzatos erő, valamiféle gondviselés abba az irányba terelget bennünket.” – James Redfield

Amikor szennyezett életet élsz a cukor is megkeseredik a szádban. A félelmeid vezérelnek, fojtogatva érzed magad, mert önsorsrontásban tengeted a napjaidat. Amikor csak tolod a tennivalókat, nem szereted magad az én képed torzulhat, ördögi energiáknak engedsz hatalmat. Minden tévedést jóvá lehet tenni, minden rossz döntés meg lehet változtatni. Minden sértést követhet  békülés, és  megbocsátás. Jóvátenni dolgokat bármikor lehet. Amikor csak vergődsz egy-egy élethelyzetben, a sok negatív karma miatt, amit akkor teremtettél,  amikor nem voltál okos! – olyan érzés, mintha egy ketrecben vergődnél, a fekete karma ketrecébe zárod magad. Lehetnek ezek mostani negatív tettek, de  előző életből hozott karmikus tettek és gondolatok is, amelyet a karmikus burkod tárolhat.
A konzultációs program egy blokkoldást ajánlok fel neked: Az oldás energiája segítséget ad a megoldásra. Oldódnak a konfliktushelyzetek, segít megérteni  és feldolgozni, elengedni a negatív cselekedeteket.


A legjobb szeretetmegoldás, ha kiáradásban élsz. A pozitív karma mindig a jó tetteidet halmozza. Minden ami jóérzéssel tölt el, megnyugvást hoz számodra piros karmikus pontot jelent és felszabadító erővel hathat. A boldogságodat csak úgy érzeted el, ha elengeded a negatív energiákat, amit felhalmoztál magadnak. Ha egy új életszakaszt szeretnél bevonzani a sorsodba, először a régi kell engedned. Az elengedés is egy munka, belső munka, és egy spirituális nagy feladat. Meg kell érni rá, és össze kell szedni magad hozzá. Először is döntést kell hoznod, hogy akarod a jobbat. Egy döntést arról, hogy elenged a régi rosszat.  Az első lépés legnehezebb…de ahogy lépésről-lépésre oldod a gondod, egyre könnyebben megy majd. Amikor a szíved szerint élsz a lelkedben béke lesz! Csodás ragyogó energiaburok vesz körül, fényed újra felragyog és beragyogtatja a saját világod.
Gyere el hozzám angyalokkal várlak, hogy segíthessenek neked!

Elengedő és blokkoldó terápiás programokkal szeretettel várom a spirituális úton járó Hölgyeket!

Léleköleléssel:

Asajah
spirituális tanácsadó – léleklátó médium,
tarot mester-jós, orákulum-spiritiszta
energiagyógyász – angyalterapeuta

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Budapest,Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Bejelentkezés, kapcsolat: 06202782612 – hétvégén is kereshetsz!
Skypeon és messengeren is elérhető vagyok.

Ezoterikus szakterületeim:
https://asajah.hu/szolgaltatasok/asajah-studio-2.php