A tobozmirigy és a hatodik érzék

A tobozmirigy az agy azon része, amely megerősíti a „hatodik érzéknek” nevezett jelenséget, és már paranormális képességeket, ezenkívül ez a gyönyörérzések központja is.

A tobozmirigy az átlagemberben nem működik. A kikapcsolt tobozmirigy hasonló az elvágott gerincvelőhöz, amely esetben az agy nem tud parancsokat küldeni azokba a testrészekbe, amik az elvágott rész alatt vannak. Az egyetlen különbség az, hogy ez a lelket érinti.

Az évszázadok során az emberiség visszafejlődött és degenerálódott spirituálisan, méghozzá a kereszténység és társ”vallásai” hatására. Ezért van az, hogy az emberiség pszichikusan erőtlen. A keresztény egyház célja mindig is az volt, hogy az embereket megfossza a tudástól, és erőtlenné tegye. Bármikor ha a keresztény egyház átvette a hatalmat egy terület fölött, az ősi feljegyzéseket eltávolították és/vagy elpusztították. Az egyház azután hazugságokra és kitalált történelemre cserélte az ellopott tudást. Ezért tart itt az emberiség spirituálisan.

tobozka

Az elveszett tudás eredménye depresszió, betegségek, nyomor, gyámoltalanság és butaság lett. Az átlagember csupán 5-10%-át használja elméje erejének. Ez olyan, mint mikor eltörjük egy végtagunkat, és amíg gipszben van, sorvad és gyengül, csak ez annál sokkal rosszabb. Az emberiségtől megtagadták a lehetőséget hogy hozzájussanak a pszichikus képességekhez, azáltal, hogy nemzedékeken keresztül nem használták őket.

A tobozmirigy aktiválásához erő-meditációkat kell végezni rendszeresen. Ezen mirigy megerősítése, aktiválása és használata időbe telik.

A tobozmirigy együtt dolgozik az agyalapi miriggyel.

A koronacsakra kinyitását célzó meditáció mindkét mirigyet ingerli.
A tobozmirigy és az agyalapi mirigy átalakítja és lecsökkenti a bioelektromos áram frekvenciáját. Ezek pszichikus energiatranszformátorok. A pszichikus energia a felsőbb csakrákon keresztül áramlik be, és a koronacsakrán keresztül lép be az agyba, majd a tobozmirigybe. Ahogy belép az agyba, a rezgésszáma lecsökken. Az aktív tobozmirigy transzformátorként funkcionál, és még jobban lecsökkenti az energia frekvenciáját. Ezután az energia belép a hipotalamusz-régióba, onnan pedig az agyalapi mirigybe. Az agyalapi mirigy még jobban letranszformálja az energiát egy alacsonyabb frekvenciára, hogy az agy képes legyen feldolgozni.

Az emberiség egésze egy alacsony frekvencián működik.

Olvasd  tovább: link