A valódi alkímia

Fókuszálj a jó dolgokra!

A megvilágosodás, az ébredés folyamata az önmagadra való ébredés, önmagad megismerésének folyamata. Ha megtisztítod magad a régi karmikus mintáktól, felszabadítod az életed a nehéz energiáktól – a szeretet és a fény birodalmába jutsz. Ez a valódi alkímia. A csakrák hangolása oldja a kellemetlen tüneteket. Az oldás és a blokkoldás pozitív mágia: https://asajah.hu/energetikai-tisztitasok-csakra-aura…/

A méregtelenítő tisztító terápia segít kapcsolódni a legjobb énedhez – a tudatodban tesz rendet, a spirituális energiák által a feltétele nélküli szeretet világába érkezel.

Fókuszálj a jó dolgokra, az örömre. Áramoltasd az energiákat – a sárga, narancs sárga szín felvidít. A citrin ásványkristály alkalmazása pozitivitással tölt fel. Végezhetsz spirituális gyakorlatokat is, hogy megőrizd a rezgésedet, így másokat is emelhetsz. Vedd körül magad olyan emberekkel, akik éhessé tesznek az életre, megérintik a szíved és a lelkedet táplálják. Kívánok csodás, varázslatos, szép életet! Szeretettel, léleköleléssel:

spirituális tanácsadó-ezoterikus tanító

Internetes weboldalam, nyilvános a világhálón: