Angyali üzenet

Az angyalok a beszéd, az önkifejezés fontosságára hívják fel a figyelmedet.

Ha azt szeretnéd, hogy a környezeted megértsen téged, ha azt szeretnéd, hogy együttműködjenek veled, vagy egyszerűen csak az érdekeidet akarod érvényesíteni, akkor beszélj! Sokan esünk abba a hibába, hogy elvárjuk másoktól, hogy tudják, vagy legalább találják ki, mit várunk tőlük. 


Ezzel szemben az emberek nem gondolatolvasók, és még a legempatikusabb ismerősünknek is nagy segítség lehet, ha nem kell pusztán a megérzéseire hagyatkoznia, hanem elmondjuk, mit szeretnénk. Figyeld meg: Az egód gyakran játssza veled a „Tudnia kellett volna, hogy…” játszmát. Ez a játszma arról szól, hogy miközben nem fogalmazod meg, hogy mit szeretnél (és ezt talán magad sem tudod), nem beszéled át a helyzetet a másik féllel, de azért megsértődsz, mert ő nem tette azt, amit szerinted kellett volna.
Ennek a játszmának és az összes többi egó játszmának sincs semmi értelme. Elkerülheted ezeket a félreértéseket (és megkímélheted magadat néhány sértődéstől) ha beszélsz. Ma bátran fejezd ki az érzéseidet, mondd ki a gondolataidat, és add elő a kívánságaidat. Bátran mondd el, hogy mit szeretnél – meg fogsz lepődni, hogy milyen pozitív reakciókat kapsz a nyíltságodért cserébe.
Bátran kérd meg angyalaidat, hogy segítsék a nyílt, őszinte és szeretetteli önkifejezésedet, segítsenek a szeretet szavaival elmondani az érzéseidet, a gondolataidat és a vágyaidat!
Hívd a segítő fénylényeket angyalos szertartásban. Angyalos foglalkozásokra szeretettel várom a Hölgyeket! Léleköleléssel:

spirituális tanácsadó–lélekfejlesztő
tarot mester-jós, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász
angyal- és gyászterapeuta
önismereti és párkapcsolati tanácsadó
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Bejelentkezés: 0620 278 26 12 – hétvégén is!
Elérhetőségem: délelőtt 10-től este 20-ig.
Személyes fogadóidő a stúdióba: délután 14-től este 20-ig.
Messengeres idő – előre egyeztetett videóhívással már délelőtt 10-től.

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:
https://asajah.hu