A váratlanra is felkészülhetsz…

„Ha a jó úton jársz, akkor ennek nagyon egyszerű jelei vannak: a feszültség egyre inkább eltűnik belőled, egyre higgadtabb leszel, egyre nyugodtabb leszel, olyan dolgokban meglátod a szépséget, amikről azelőtt sosem gondoltad volna, hogy szépek lehetnek.
A legkisebb dolgoknak is óriási jelentőségük lesz. Az egész világ minden nappal egyre rejtelmesebb, misztikusabb lesz, egyre kevésbé leszel nagy tudású, egyre ártatlanabb leszel – épp mint a gyermek, aki pillangók után szalad, vagy kagylókat gyűjt a tengerparton. Nem problémának érzed az életet, hanem ajándéknak, áldásnak, kegynek!Ha a Jó úton jársz, akkor ezek a jelek egyre erősödni fognak. Ha a rossz úton haladsz, akkor ennek pont az ellenkezője fog történni.” – Osho

Több bolygó is (Mars, Jupiter, Szaturnusz, Neptunusz, Uránusz, Merkúr Plútó,) retorgrádban van most, köztünk a nagy sorsbolygónk is megállt és ez így lesz június 26-től egészen augusztus 28-ig. Ez kitűnő időszak arra azonban, hogy átgondoljuk, átértékeljük sorsdolgainkat: kijavítás, átírás, időszakában extra időt kapunk megint. Megláthatjuk mit tanultunk és mit kell elengednünk, és mi az ami jön, ha pozitívak leszünk. Terveinket jobbíthatjuk – gondolatainkat tisztíthatjuk. Hála érte az égieknek!

Hétvége Vénusz-Jupiter-Neptunusz háromszög.
Lényegében: Vigyázz, hogy valóságtalan túlzásokba ne ess- csapda is lehet!
A Tarot  a Mithra, semmi és minden O-22. lapot mutatja:
Vállald fel magad, légy merész és szerencséd lehet. A világosság sarokba szorítja a sötétséget. Váratlan helyzetek, fordulatok jöhetnek – konkrétabban anyagi kérdésekben és világnézeti képletekben.
Magas rezgésszinted élheted csak meg a valódiságodat és a valóságodat!
Az asztrológiát tekintve: kapcsolatgyógyulásuknak ideje – gyógyító beszélgetések helye – gyógyításoknak nagy szerepe. Előfordulhatnak most nagy békülések, mély érzelmi beszélgetésekkel fűszerezve – az önsajnálat csapdájába se ess! Erős lelki rezgésekkel, megértőbb leszel. A pénzügyeiddel nagyon vigyázz, ne szórd el az értékeidet. A nagyvonalú költekezésben állítsd le magad, és a közlekedésben is légy óvatosabb. Ha nagyon unod magad érzelmes-romantikus filmek jöhetnek. Az elengedéshez is nagy segítség, ha most kiírod magadból azt ami bánt, és elégeted – a hamuban találhatsz majd  üzenetet. Főként vasárnap érkezhetnek megint régmúlt helyzetek, emberek vissza az életünkbe, – most megértőbbek és nyitottabbak lehetünk. Fontos, hogy tetteinkben a szeretet magas minősége vezéreljen.

Minden helyzet lehetőség a fejlődésre és a változtatásra – ezt jól jegezzük meg.
Amikor vízszintes szinteken elakadnál, érdemes a függőleges irányt választanod – az égiek mindenre tudják a tutit – ha hited nincs akkor, azonban ezt  gyorsan vesd el,  mert anélkül nem megy, abban biztos lehetsz! Hinned legalább önmagadban kell ahhoz, hogy tovább mehess.
Mihály Arkangyal a váratlan helyzetek ura – mutatja az utat és a buktatókat is. Vedd fel vele a kapcsolatot, ha úgy érzed, hogy figyelmeztető jelekre van szükséged.
A hétvégi imaidőknek a délutáni  az öt és hat óra közötti idők a legjobbak. Nemcsak a kimondott szó a fontos, hanem az érzelem – az alázat és a hála is.

A jövő hét elején érkező Vénusz-Mars szerint elengedéseknek is nagy helye lesz megint. Amit már nem a szíveddel csinálsz annak vége lesz, ami nem a tiéd az most kirezeg. Tudod mit tart a városi legenda:  Amihez ragaszkodsz, az sosem volt a tiéd! Aztán jobb napok jönnek és az ismerkedésnek is  nagy ideje lesz – pezsegni fog a párkapcsolat ezerrel – a tűz sem marad majd el. Egyre vigyázz ne okoskodj – és sose drámázz.  Szép az élet – az örömeit élvezd!

Személyes tanácsadásom másfél órás konzultációs formában – energetikai tisztításokkal is – egyéni, személyre szabott elemzéssel várlak.

Lélekölelésem:

Asajah
spirituális tanácsadó – léleklátó médium,
tarot mester-jós – orákulum
spiritiszta- energiagyógyász 
angyalterapeuta

Skype:asajah1
Kapcsolat:  20 278 26 12

 

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek.
https://asajah.hu/tarot/asajah-spiritualis-tanacsadas-4.php