Ha változást szeretnél – oldások!

Ha nem tudod, vagy nem akarod elfogadni önmagad nem leszel képes változtatni az Életeden. Lehet akármilyen kedvező bolygóállás… De ha „bevállalod” a változást és teszel is érte szembe fog Veled jönni az a sok-sok „lehetőség” – amit ha észreveszel! – ami elindíthat egy új kezdet felé.

„Csak akkor tudunk haladni életünk más területein, ha megértjük és elfogadjuk magunkat.” – Brian Tracy

De ha belesüllyedsz a komfortzónád biztonságot adó langyos vizébe és a múlt dolgaiban kalandozol, abba kapaszkodsz ami elmúlt, semmilyen kockázatot nem vállalva ugyanabban a légvárban fogsz élni, amit te építettél önmagadnak. Illúzió lesz a változás… és hiába akarsz kártyát vettetni rá mi is lesz veled… mert ha nem teszel semmit nem fog történni semmi! Ha félsz, félelmeiddel pont azt vonzod be, amitől félsz….mert amire gondolunk az növekszik ám!
Ha lépsz – akkor majd egyre több lehetőséget veszel észre! – és egyre újabb csodák várnak majd RÁD! Ne toporogj hát tovább – lépj tovább!

Akkor következik be valaki életében nagy változás, amikor már nem aszerint hoz döntéseket, hogy a félelmet elkerülje, hanem tetteit kizárólag a boldogság, a teljesség és a béke megélésének szentelni.
Spirituális tanácsadásaimon oldásokkal, blokkoldással várlak.

Ha változást szeretnél az életedben, kezdj el változni, változtatni!

Asajah
spirituális tanácsadó – léleklátó médium
tarot mester-jós, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász – angyalterapeuta

 

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Tarot – Sorselemzés – Tanácsadás.
Oldások, blokkoldások – sikermágiák.
Energetikai tisztítások.
Kapcsolat: 20 278 26 12
Sykpe: asajah1