Szerelmetes, vénuszi energiákkal – párkapcsolati jóslás!

A párkapcsolati jóslás megmutatja Neked kivel tervezhetsz.

Mikor hoz a sors számodra kapcsolatot – kapcsolódási lehetőséget, kalandot, szerelmes viszonyt, avagy hosszútávú  párkapcsolatot.
Ha nincs régóta, mi az oka – benned van-e valami félrecsúszva, vagy büntetésben, egy tisztulási folyamatban állsz. Illetve félsz a kapcsolattól – méghozzá attól, hogy a szövetségben, erős kötelékben elveszíted önmagad.

Oldásban  és blokkoldásban, rontó energiák eltávolításában is segítségedre lehetek. Angyali szerelembevonzásban, elengedő megbocsátásban.

A párkapcsolati konzultáció alatt:
Megtudhatod milyen a jelenlegi  ‘nagyőd’ – hogyan reagál dolgokra – milyen mélyen  kapcsolódtok, meddig tarthat a viszonyotok. Korai özvegység, avagy felhőtlen boldogság, egzisztenciaépítés, vagy családalapítás stb… ami rátok várna? Esetleg a zöldszemű szörny, egy harmadik személyként  lép majd elő a  kísértő képében,  aki szétzilálná a szerelmeteket…
Lenne-e közös gyermeketek – szeretne-e lélek leszületni hozzátok – és milyen minőségben.

A kedvesed napjegye – földi horoszkópja  –  elárulja hogyan bánhatsz vele, a holdad pedig, hogyan lehet boldogságos veled.
Kinek lát téged, gondol-e rád elégszer…szerelmes, vagy csak szeret. Igazi társának érez,  de lehet, hogy csak unalomból van veled…
Van-e a szívében más nő, veled tervezi a jövőjét vagy csak melletted élne.
El tudta felejteni  az előző kapcsolatát, vagy pedig ez a gond köztetek. És ezért nem a teljes szíve a tiéd, s ezért hideg-rideg néha veled.
A  jövőtök mire  alapozza – kitartana-e mellett jóban, és rosszban, avagy amolyan menekülős fajta…
Az együttélésben a stílusotok lehet-e összeegyeztethető, avagy a lakásban mindenkinek kijárna egy-egy külön élettér – kicsit veled,  mert a sok sok lenne…  A közös otthonban milyen elemeket, színeket, formákat  használhatsz, s hogyan teheted a közös életteret mindkettőtök számára energikussá. Hogy benne szenvedély, tűz, romantika legyen, ne pedig háborúság.

Egy olyan elemzés és összevetés, egyeztetés,  amely segítségedre lehet jobbá tenni, – még jobbá, ha lehet –  a párkapcsolatodat a társaddal, ha ő a hiteles neked.
De azt is megmutatja, ha nem ő az igazi embered – ha valahol, valaki máshol már régóta vár rád,  – talán az előző életbeli szerelmed –  s még az is lehet, hogy a mostani életedben is ismered…

 

Sok izgalmas kérdésre jön majd válasz – válaszd tehát okosan, bölcsen  a párkapcsolati jóslást – másfél órás programban sok mindent megtudhatsz a jövőddel kapcsolatban!

 

Asajah
spirituális tanácsadó – léleklátó médium
tarot mester-jós, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász – angyalterapeuta

 

 

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Tarot – Sorelemzés –  Számmisztika.
Párkapcsolat elemzés felsőfokon.
Energetikai tisztítások – szívcsakra tisztító harmonizálás.
Aura tisztítás.
Kapcsolat: 20 278 26 12
Skype: asajah1