A Vonzás törvénye a te érzéseidre reagál!


“A Vonzás törvénye ragadós. Ha örülsz valaki más szerencséjének, az rád is átragad! Ha szeretsz vagy értékelsz valamit egy másik emberben, magadra ragasztod az adott tulajdonságokat. De ha negatív gondolatokat vagy szavakat fogalmazol meg valakivel kapcsolatban, akkor ezeket a negatív dolgokat ragasztod magadra, és átviszed őket a saját életedbe.
A Vonzás törvénye a te érzéseidre reagál. Bármit adsz te is azt kapod, úgyhogy ha bélyeget ragasztasz egy emberre, körülményre, eseményre az életedben, valójában saját magad bélyegzed meg, és ez lesz amit kapni fogsz. Ez csodás hír, hiszen eszerint bármit magadra ragaszthatsz, amit szeretsz, vagy akarsz, ha keresed másokban ezeket a dolgokat, és teljes szíveddel igent mondasz rájuk.
A világ egy óriási katalógus, és ha megértetted hogyan működik a szeretet ereje, csak keresned kell másokban, amit szeretsz. Ez a legkönnyebb és legjobb módja annak, hogy megváltoztasd az életed. Ez az ami véget vet a küzdelemnek, és a szenvedésnek. Nem kell mást tenned, mint észrevenni másokban azt, amit szeretsz, és elfordulni attól, amit nem szeretsz, hogy ne táplálj iránta semmiféle érzést.” (Rhonda Byrne: Az Erő)