Februári Újhold a levegős Vízöntő jegyében

A februári újhold 11-én,  csütörtök este 8 óra 06 perckor köszönt be ránk a Vízöntő levegős jegyében.
Az Újhold mindig új lehetőségeket hoz magával, ilyenkor fogunk új dolgokba. A költözéshez is jó energiát kapunk, praktikus ekkorra időzíteni. Írjunk vágylistát, ami tartalmazza mindazt, amit el akarunk érni és érezhetjük Holdanyánk segítő energiáit ügyeink alakulásában.  A hold energiája alkalmas tisztítókúra, böjt megkezdésére is.


A Holdújévet üdvözölhetjük ezen a napon. Lendületes kezdetek elé nézünk. Erős késztetésünk lehet a mindennapok rutinjától valami más, szokatlan dologba vágni,szokatlan különleges élményekre vágyunk. Intuíciónk felerősödik, belső megérzésünknek jobban hiszünk. Barátainkkal való találkozás most fontosabbá válhat – a társasági programok felélénkülhetnek. Kifejezetten ajánlott lesz társaiddal, családoddal a jövőbeli programokon ötletelni. De lomtalanításra, szelektálásra is jó az időzítés. Vásárlással, pénzzel óvatosan – gazdasági ügyekben légy megfontoltabb.

Újhold napján az Időkapuban Damabjah őrangyal fog tartózkodni, az Angyalok karából, Gábriel arkangyal csapatától. Dabamjah bölcsessségel ajándékoz meg. Erejével tisztíthatod, az átkot és a rontást, – imagináld őt, ha szükségét érzed.
Jó ideje van a kristályköveid, ásványékszereid feltöltésének is – programozd őket pozitívra. Teremtő angyalmágiákkal ezen időszakban is kereshettek- a békülés-megbocsátás helyreállítására is érdemes most varázslatot végezni.
A Vízöntő Újhold, a Vénusz-Jupiter együttállás, a retrográd Merkúr és a Szaturnusz támogatja a harmonikus szerelmi életet – hozd egyensúlyba és harmonizáld kapcsolódásaidat.
Spirituális tanácsadással szeretettel várom az ezoterikus Hölgyeket!

Csodás hangolódást kívánok az újholdas energiákra!

Asajah

spirituális tanácsadó–life coach (lélekfejlesztő)
léleklátó médium
tarot mester-jós
spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

Tarot konzultációk:
http://asajah.hu/tarot-konzultaciok-asajah/

Messengeres, skypeos konzultációk:
http://asajah.hu/kulfoldrol-videkrol-messengeren-is-lehet/

Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:
http://asajah.hu/asajah-spiritualis-tanacsadas-holgyeknek-3/

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:
http://asajah.hu