A vonzás törvénye


Bárki is jelenik meg az életedben – azoktól kezdve, akiket a barátaidnak vagy a szeretteidnek mondasz, mindazokig akiket az ellenségeidnek vagy idegeneknek nevezel -, rezgéseddel  kifejezett kérésre adott válaszként bukkant fel. Nem csak az adott személy, hanem személyiségjegyeit is magadhoz hívod. 

 Sokan nehezen fogadják ezt el, amikor az életükben szereplő emberek sok nemkívánatos tulajdonságára gondolnak.
Azzal érvelnek, soha nem kérnék, hogy ennyire nem kívánt dolgokat tapasztalhassanak meg, mert azt hiszik, „kérni” azt jelenti, hogy „valamilyen kívánt dolgot sürgetünk”. A „kérés” alatt azonban a hasonló rezgés kibocsájtását kell érteni…

Felelős vagy azért, ahogyan más emberekre gondolsz! Gondolataid teremtő erővel bírnak, ezért bármit gondolunk is másokról, magunkhoz vonzzuk, vagyis mi magunk tapasztaljuk meg életünkben. Aki helytelenül alkalmazza az elme törvényeit, mindenképpen megtapasztalja, hogy ki mint vet, úgy arat.
Az önmagunkkal folytatott néma társalgás mindig megnyilvánul. A néma gondolkodás, képzelődés, akár konstruktív, akár negatív, megnyilvánul mint forma, funkció, tapasztalat és esemény az életünkben.

Vonzástörvénye

Tudjuk, hogy sok olyan kapcsolatot és tapasztalatot vonzottál, amelyet tudatosan nem vonzottál volna, ha szándékod szerint cselekszel, ám vonzásotok nagy része nem tudatos szándék, hanem hiba eredménye…Fontos megértened, hogy az kapod, amire gondolsz – akár akarod , akár nem. A nem kívánt dolgok körül forgó gondolatok pedig hasonló tapasztalatokat hívnak, avagy kérnek.
A VONZÁS TÖRVÉNYE gondoskodik erről.

A kapcsolatok, vagyis a másokkal folytatott közös teremtés felelős csaknem minden ellentétért az életedben. Ezek a felelősek életed gondjaiért és legnagyobb örömeidért. De ami még ennél is fontosabb, kapcsolataitok szolgáltatják az alapot fejlődésetek nagy részéhez, ezért aztán foggal kijelenthetjük azt is, hogy minden pillanatban életed kapcsolataiban rejlik örömöd – vagy fájdalmad lehetőségének oka. Ha valaki nem ösztönözne nagyobb fejlődésre, nem éreznél fájdalmat, amiért nem zárkózol fel ehhez a fejlődéshez. A kapcsolatok kölcsönhatásai, az összefonódás és a közös teremtés jelentősen gazdagítja egyéni tapasztalatotokat. 

Amikor működésbe hozol magadban egy gondolatrezgést ráirányuló figyelmeddel, az  növekedni kezd. Minél többet gondolsz rá, annál inkább működésbe lép a rezgése.
Ne feledd, akár kívánatos, akár nemkívánatos dolgokról gondolkozol, ugyanúgy  „kérést közvetítesz”, hogy gondolataid tárgyához hasonló dolgokat vonz. 

Ha megfigyeled, hogy végződnek számodra a dolgok, igen világosan megértheted, hogy Rezgéseddel milyen kérést sugárzol, mert mindig a gondolataid lényegét kapod, akár akarod, akár nem. 

Veled született, nagyszerű  érzelmi vezérlőrendszered tudatosításával és használatával van rá lehetőséged, hogy felismerd, ha valamilyen nem kívánt helyzetet vonzol, és eltérítheted magadtól, mielőtt teljesen valóssá válna tapasztalatodban. 
A legtöbb ember azonban válogatás nélkül figyelmet szentel mindennek, ami a látóterébe kerül, és elkerülhetetlenként fogadja el az ezekre a gondolatokra adott érzelmi válaszait. Elfogadják, hogy vannak a világban rossz dolgok, és amikor ezekre összpontosítanak, számítanak rá, hogy rosszul fogják érezni magukat – és úgy is lesz. Azért érzed rosszul magad, mert gondolataid  rezgésbeli szakadást  idéznek elő benned. Más szóval azt választottad, hogy olyasminek szenteled a figyelmedet, amire a benned lévő Forrás nem figyel.

Ha a gondolataid kapcsán szenvedélyes, vidám, szeretetteljes vagy lelkes érzéseid támadnak, akkor olyan gondolatokat választasz mellyel kapcsolatba lépsz önmagad és belső Forrásod között. 
Fontos, hogy mindig megkeressed a legjobb érzést okozó gondolatot, amelyhez az adott pillanatban juthatsz, akkor folyamatosan kapcsolatot alakítasz ki belső lényeddel, a Forrással és mindennek amire vágysz – életed mindig örömteli lesz.