Isteni ajándék – az áldozatod gyümölcse


Mert CSODA mindaz, melyet Istennek a természet rendjét fölfüggesztő beavatkozása hoz létre.

“Az ember sorsában végbemenő csodákat sok szenvedés, belátás, s a tudat mélyrétegeiben végbemenő folyamatok előzik meg. Nem szeszélyes isteni játék dobja oda kegyelemképpen. A kegyelem gyökere mélyen a vizek alá nyúlik le, mint a tó felszínén kinyíló vízililiomé.” (Szepes Mária)

 

Csodakép

Mert a  Csodák  szinte észrevétlenül suhannak be életünkbe, sok esetben  valamilyen hétköznapi esemény formájában érkeznek meg.  És hogy mit is rejt ez  az áldás, csupán akkor vesszük észre, ha lecsendesedünk; és  hálásak leszünk minden apró dologért az életünkben.

 

Soha ne legyünk türelmetlenek, megmutatkozik minden idővel….  Megfigyeltétek már, hogy amikor Istentől Angyalokat kérünk segítségül mindig Embereket küld nekünk – az áldás gyakran a földi angyalok személyében érkezik. Egy kusza helyzet, amibe benne vagyunk rajtuk keresztül megoldódik… ha észrevesszük a lehetőségeket…. a nyitott utakat… s hálásak vagyunk minden napnak, és minden történésnek. A hála rezgése felerősíti  a hitet, és a problémamegoldó képességünket is…
A csodákat az Univerzum azért küldi nekünk, mert akár ebben az életben, akár valamelyik előző életben már áldozatot hoztunk érte, és most “sorsajándékként” adományozza nekünk.  Az adok-kapok – a kiegyenlítődés fogalma, hogy spirituális adósság ne maradjon. Amikor Isten ad, mert már Te is letettél valamit az “oltárra”.
Értékeljük minden kis csodában a gondviselés erejét, és hálával legyünk minden kis csodáért…. és soha semmit ne siettessünk, mert minden a megfelelő időben ér el minket – sokszor angyalok munkáját tesszük tönkre, ha türelmetlenek vagyunk. Az univerzum ad – odaadja azt, ami a miénk!


Légy hát te is csodaváró – tudd,  hogy Isten nem felejtette el azokat a dolgokat, amiket te áldozatul hoztál másokért, segítőkész angyalként.

 

Asajah