Add át az Univerzumnak a benned lévő hálát!


HANGOLD ÁT MAGAD!


Sokkal fontosabb, hogy mindig fenntartsd a pozitív gondolataidat, mint hinnéd.

A teremtésednek folyamatosnak kell lennie, sőt, szinte már-már automatikusnak.
A Titok-ban nem mondják el, hogy a pozitív gondolataidat és érzéseidet folyamatosan kell áramoltatni, és akkor valósulnak meg.
Igen, Áramoltatni. Pozitív energiát engedni be, kinyitni a csakráidat, feltölteni a testedet és a lelkedet a pozitív beáramlással, majd amikor szinte már túlcsordulsz, akkor kiáramoltatni. Beengedni az örömérzést, a boldogságérzést, a nyugalmat, a harmóniaérzést, a szeretet érzését, és átadni az Univerzumnak a benned lévő hálát.
Igen, Hálát. Akkor is hálás vagy, ha látszólag az életedben a dolgok nem jól állnak. Ne feledd, hogy ha így van, azt is te teremtetted meg magadnak a folyamatos negatív teremtéssel, mert sajnos akkor a negatív teremtésed szüntelen áramlik, és a negatív energiádat adod át a környezetednek és az Univerzumnak, amely válaszol a rezgésedre. A negatív rezgésedre és a negatív teremtésedre.
Szokj le a negatív gondolatokról. Helyettesítsd őket pozitívakkal. Eleinte nevetségesen fog hangzani egy halom sárga csekk, egy egy-másfél éve tartó magány mellett, hogy boldog vagyok, bőségben élek, minden elérek, amit szeretnék…de ha kitartóan ismételgeted és mellette egy olyan zenét is hallgatsz, ami a szívednek kedves, látni fogod, ahogyan lassan a szavak értelmüket nyerik, és megtelnek Érzéssel.
Igen, Érzéssel. A te pozitív érzéseiddel, melyeket csak látszólag áramoltatsz be kívülről, valójában benned vannak, és az általad beengedett pozitív energiára rezonálnak.

 

Mert ami belőled kiáramlik, az visszhangra lel és visszaáramolva megsokszorozza életedben mindazt, amit érzel és gondolsz.
Ezért fontos, hogy mindig pozitív gondolatokat tarts fenn.
A saját érdekedben, saját magadért, a saját boldogságodért.
Mindent te teremtesz, még a külső körülményeket is, melyek csak látszólag függetlenek tőled, valójában te teremtetted meg még az életedben tornyosuló akadályokat is.

 áttad

A pozitív gondolatokkal és érzésekkel való teremtés megváltoztatja az életedet.
Minden reggel és este húsz percet érdemes rászánnod. Nem nagy ügy. Csak kétszer húsz perc az életedből. Az eredményt nagyon hamar fogod látni, és idővel rászoksz majd erre, sőt, alig várod, hogy elkezdd, élvezni fogod.

Az emberi agy egy csodálatos alkotás, nincs számára lehetetlen, ha a képzeletedet szabadjára engeded párosítva pozitívra hangolt érzésekkel és gondolatokkal.
Kezdd az áthangolással.
Alfa állapotban a legjobb csinálni, de ha nincs rá időd, mert reggel rohansz, akkor a villamoson zötyögve is meg tudod csinálni.

Van ugyebár az a hét csakra

Korona csakra – fejtető – beáramló energiák befogadása – a gondolatok letisztulása itt történhet meg
Harmadik Szem – a képességek itt élesednek – nem csak a tisztánlátás, hanem az összes spirituális képesség ide koncentrálódik, habár más csakrákban érzed őket
Torok csakra – a kommunikáció – itt lehet letisztulttá tenni a többi ember felé és tőlük hozzád érkező kommunikációt, legyen az bármilyen formájú

Ezek a szellemi teremtő csakráid, melyekkel Teremtesz.
Ezek hangolódnak rá a mentál síkra. Ezek azok, melyeket elsőként kell áthangolni azzal, hogy egyszerűen csak beengeded a pozitív gondolatokat és kiáramoltatod a negatívakat, ezeket én pl. sötét fény – negatív gondolat – ki, arany fény- pozitív gondolat be technikával szoktam megoldani. Kell hozzá egy jó pár perc, közben érezni fogod, ahogyan feszít, nyom a homlokod, a tarkód, mert nyílnak a szellemi teremtő csakráid és befogadják a körülötted szüntelenül áramló energiákat.

Szív csakra – a feltétel nélküliség helye – itt negatív érzések fekete gömb formájában ki, pozitív érzések arany gömb formájában be – itt is először nyomást fogsz érezni, majd megkönnyebbülést fogsz érzeni és kellemes meleg tölti el as szívcsakrádat. A szívcsakra kapcsolódik az asztrálsíkhoz, ahol a lelkek kommunikálnak egymással, és ahol az asztrális-lelki kapcsolódások megtörténnek.
Ezért amikor pozitívvá hangolod magadat, érezni fogod, ahogyan azok részéről vagy annak az EGYnek a részéről megtörténik a pozitív érzésekkel áthatott kapcsolódás, akik, aki közel áll hozzád.

Napfonat csakra /Plexus Solaris/ – a Teremtő Erő központja, amely már automatikusan kapcsolódik és nyílik ezek után, forróság érezhető akkor, ezen a helyen, a rekeszizom alatti részen, amikor nyílik és befogadja az energiákat.
Hasi csakra – szakrális központ, ösztönközpont, termékenység, testiség. Ez a női/férfi energiák ébresztésének helye, ahol általában sok a gócpont, az energia-elakadás, de ez is oldható, ahogy nyitod, érezni fogod a tisztulást, itt-ott enyhe fájdalmat.
Gyökér csakra – itt engeded ki az energiákat és kapcsolódsz Földanyához.
Ezek a földi csakráid, melyekkel a fizikai síkhoz kapcsolódsz és a teremtésedet a fizikai világodba emeled.

 

Tehát fent kezded az energia áramoltatást és lent fejezed be, érezve, hogy áthangolódtál. Utána indulhat a teremtés.

Amikor már nyitott vagy és pozitív érzésekkel, gondolatokkal telített, jöhet a KÉPALKOTÁS.
Képzelj el képeket, melyeket szeretnél megélni, események, emberek, helyzetek.
Ehhez rendelj pozitív gondolatokat, magadban mondd is ki őket.
Hasd át mindezt érzésekkel. Hála, öröm, szeretet.

 

Eleinte nehezen fog menni, de ha elkezded, lassan egyre jobban fog sikerülni, minden nap. Hallgass közben jó zenét. Olyat, amit szeretsz. Bármit, ami boldoggá tesz, ami mosolygásra késztet, ami pozitív érzéseket hív elő benned.
Tedd meg magadért. Minden nap. Reggel és este, amikor az energiák a legerősebbek.

 

Ez a gyönyörű bolygó sokkal többől áll, mint hinnéd, színtiszta energia és szeretetet, amely folyamatosan áramlik, és neked csatlakozni kell az áramlásba.

MAG Piramis A Spirituális Felemelkedés Útja