Megváltó telehold – kapcsolati tisztítások – elengedések

Ma, péntek este 21:06 -kor Telehold a Halak jegyében. Mivel a telehold a Szűz-Halak tengelyen lesz kissé kaotikus, és feszült lehet a  nap, de aztán a Merkur meghozza az oldást.

 

A Telehold előtti és utáni három nap alkalmas mindenféle ezoterikus, spirituális tevékenységre!

 

ÉRDEMES JÓSOLTATNI EZEKEN A NAPOKON ÉS TEREMTŐ MÁGIÁKAT VÉGEZNI – igazán spirituálisak a bolygóállások!

 

teleholdrakepe


Az od- és éterikus szálak is a legjobban tisztíthatók, harmonizálhatók, vághatók.

Az elengedés spirituális művészetét gyakorolhatjuk ezen a napon, s alkalmazhatjuk elengedő szertartásokkal, mágiákkal a tisztító erőket, hogy majd új kezdetekkel vágjunk neki életünk következő szakaszához.

 

“Ha szeretlek: ismerlek. És csak ha ismerlek, szerethetlek igazán. Másképp nem.” – Müller Péter

 

Ha az én szeretet állapotába tudunk kerülni, csakis így tudunk mások fel is megnyílni. Minden csoda bennünk van!

 

A Szűz-Halak tengely a “megváltás” tengelye . A Halak jel a lezárás. Valamely életterületeden egy szakaszt lezár ez az égi esemény. A telehold rezgésében az angyali segítség a legnagyobb energiákkal támogat.

 

Elengedő szertartással engedhetjük el a régit, hogy be tudjuk fogadni az újat életünkbe. Szólítsd magad mellé Őrangyalodat (név szerint) majd gyújts egy fehér gyertyát és mond el az alábbi elengedő imát.

 

Elegendő szertartás
Mihály Arkangyal kérlek áld meg a mai szertartásomat, s légy jelen velem Fényeddel a kérésem megvalósulásában.

„Én (és most mond ki a neved!) ezennel véglegesen elengedem létezésem minden szintjéről, azokat a kapcsolataimat, amik már nem szolgálnak engem, és nincs már helye az életemben. Elengedem most azokat a helyzeteket, amik már nem építenek, s elengedem azokat a mintákat, amelyek akadályoznak a spirituális fejlődésemben. Elengedek minden olyan hitrendszert és áldozati mintát, ami gátolja önmegvalósításomat. Kérem, hogy mindez az idő minden kiterjedésében és azon túl is törlődjön. Hálás szívvel köszönöm minden Égi segítőmnek a felszabadító energiákat!”

 

Teleholdkor mindenki kicsit feszültebb – legyünk toleránsak, megértőek, és empatikusak!

Az égiek áldása kísérjen utunkon!

 

Asajah