Szeptemberi telehold – Elengedések- angyalsegítséggel!


Ha kéred, s szólítod  őket, az Arkangyalok mindig segítenek a Elengedésben.

 

erőhara


IGAZSÁG ÉS BECSÜLET!

Engedj el minden olyan cselekvést, ami nem a legmagasabb szándékaidat szolgálja. A csodák mindig akkor jönnek el, ha mér elengedtük a nehéz dolgokat. A munka, a párkapcsolat, az egészség és minden más egykettőre meggyógyul, úgy, ahogy soha nem tudtuk volna elképzelni. Az angyalok egész úton mutatják a lépéseket csak figyeljünk rájuk.

 

ERŐ
A teremtő teljes ereje benned van. Az angyalok arra kérnek, add át nekik mindazt a félelmet, ami a személyes erődet kérdőjelezi meg. Csendje és békéje van a te erődnek, az angyalok úgy látják, hogy hasonlatos az isteni szeretet hatalmához. Engedd hogy igazi erőd sugarai érjék a világot és csodálatos utakon-módokon hasasnak.

 

HARMÓNIA
Isten gyermekeként békeszerető vagy. Ha angyalszemmel látod a világot magad is földangyallá válsz és csodás gyógyulások mennek végbe körülötted.

 

harkasa


Ha folyton a múlt keserűségén és nehéz pillanatain rágódunk, meggátoljuk a spirituális fejlődésünket, Kérjük meg az arkangyalokat, hogy segítségükkel a boldogabb jövő felé tudjunk haladni.

 

„Gábriel Arkangyal Uriel Arkangyal, Mihály Arkangyal, Rafael Arkangyal szólítalak Téged, s arra kérlek, hogy bontsátok le rólam a múlt megkötő energiáit és szabadítsatok fel engem, hogy újra a most középpontjában éljek.”

 

Tudd, hogy megérdemled a békét és a boldogságot!

 

Az Időkapuban  az Erősségek Karának őrangyala SAVAKJAH Őrangyal tartózkodik jupiteri energiájával. A hozzá intézett ima segítségével békét köthetünk.

 

Asajah