Tedd szokássá a pozitív gondolatokat!

,,Magunk vagyunk minden: a gondolataink, az életünk, beteljesült álmaink. Magunk vagyunk minden, amik csak lenni akarunk. Határtalanok vagyunk, akár a végtelen univerzum”. – Shad Helmstetter

teddszokássá

Ha változtatni szeretnél életed bármelyik területén, először fel kell térképezned az okokat amiért jelenleg ott tartasz ahol tartasz. Az okok többsége a mindennapi gondolataidban rejlenek, azaz abban, ahogyan az elmédet használod nap mint nap.
Az ember elméje képtelen arra hogy egyszerre negatív és pozitív gondolatokat is képezzen ugyanazon pillanatban. Az egyik vagy a másik dominálni fogja az elmédet. Mert az elménk a szokások rabja. Tehát:

Tedd szokásoddá a pozitív gondolatokat!

Ahhoz hogy a körülményeinket, a külső világunkat megváltoztassuk, elsősorban a belső világunkat kell rendbe tennünk. Az emberek többsége megpróbálja ezt a lépést kihagyni. Próbálnak változtatni a külső körülményeken úgy hogy elkezdenek a körülményeiken dolgozni. Ez egy meddő próbálkozás, teljesen értelmetlen energiát pazarolni rá. Mert így csupán átmeneti sikereket lehet elérni, hacsak nem társul hozzá a gondolatok, hiedelmek megváltoztatása.
Ha egyszer felismered ezt az igazságot, megvilágosodik előtted, hogy mit kell tenned.

Mindenki képes a pozitív gondolkodásra!
A szellemi világban a gondolat formát alkot.

Tanítsd arra tudatos elmédet hogy sikerre, bőségre, boldogságra, egészségre gondoljon. Töröld ki elmédből a negatív gondolatokat: az aggódást, a félelmet.

Csak olyasmit forgass az elmédben amit szívesen meg is tapasztalnál az életedben.
És sose feledd: amire gondolsz az kezd el növekedni!

Asajah