Adj helyet az újnak!

HETI TAROT
Február 25-től március 3-ig.

„Gondolkodni annyi, mint mágiát gyakorolni!” – Szepes Mária

Sok minden változhat, ha változtatsz. Érdemes a régi elavult dolgokat szelektálni ezen a héten – és azokat az embereket, akik lelkileg lehúznak, akik csak bánatot hoznak. Igen-igen energikus lehetsz. De vigyázz, erőd teljében se légy agresszív. Veszekedés helyett a nézetek cseréjére figyelj. Tudatossággal vitelezd ki a terveidet, csak okosan!

 

A hét eleje a víz elemnek kedvez.
A Bolond XXII.
Sok új lehetőség kopogtat az ajtódon – vedd észre a szerencsédet. Most valami újba kezdhetsz, ne hamarkodd el, és nem is téveszd el. A komfortzónát bizony el kell hagyni – a te döntésed, hogy megéri?! Nagy változások ideje lesz – költözés, munka, utazás… Oldásoknak is jó ideje lesz. Az elengedés is könnyebben megy. Sokkal rugalmasabbak, és nyitottabbak leszünk.  Örülj az új terület felfedezésének. Légy spontán, légy független. Képes vagy újrakezdeni. Szívből csináld, amit tenni fogsz. Nem ajánlatos műteni a húgyvezetéket és a nemi szerveket. A meditációs programoknak kedvez.  (A Hold a Skorpióban fogyogat.)

A hét közepe a tűz elemnek kedvez.
Az Erő XI.
Ha elindulsz a sorsutadon nagy erőt kapsz az égiektől, támogatást. Szenvedélyed előre vihet, pozitív megerősítéseiddel teremthetsz. Kapcsolódj a tieidhez, a közös erő hatalmasat lendíthet. Felelősséggel lépj nagyot. Érezd az élet pezsdülését, kapcsolódj be az áramlásba. Mondj igent az életedre, annak történéseire! Nem ajánlatos műteni az ereket és a combnyakat. A túrának, sétának kedveznek az energiák. (A Hold a Nyilasban lesz.)


A hét vége a föld elemnek kedvez.
A Világ XXI.
Szombatra virradóan fontos álomüzeneteket kaphatunk – az álomnapló kéznél legyen! – kapcsolati problémáinkra megoldást küldenek. Meg fogod tudni találni a belső fényedet. Félelemoldásnak is jó ideje lehet – ha ilyen gondod van, keress meg. Ha pozitív maradtál bőség érkezik az életedbe. Lehetőségek, anyagi jólét, szerencse, boldogság. Maradj az áramlásban és légy hálás a létezésnek. Hangolódj az élet szeretetére, hogy csodás változásokat hozzon a hétvégédnek. Tudatosítsd magadban, hogy jó helyen vagy, nem véletlen az, ahol vagy. Hagyd, hogy minden a helyére kerüljön.  Légy önmagad, érezd át, éld meg a teljességedet, belső egységedet és a minden létezővel való egységedet is! Nem ajánlatos műteni a csontokat, a fogakat, és az izületeket. Az utazásnak és kulturális programoknak kedveznek az energiák. (A Hold a Bakban jár.)

Legyél biztos az erődben. Legyél bizonyos abban, hogy célhoz érsz. Vigyázz, a fel nem vállalt felelősség félelme blokkot képezve akadályozhat. Teljesedj ki szeretetben, boldogságban.  Hagyd, hogy kibontakozzon mindaz a csoda, ami rád vár!

A lapokat a Kazanlár-féle tarotból húztam – az égiek vezették a kezem, mindent tisztán hallottam.
Ha tanácsra van szükséged, szeretettel várlak sorselemzésre, energetikai tisztításra, útmutató tarotra Budapesten, a stúdióm (de vidékieknek és külföldön élőknek messengeren és skypeon is) elérhető vagyok. A napi tarot elemzéseket a facebook prorfiloldalamon találhatod.

A TAROT BÖLCSESSÉGE ÉLNI TANÍT!

Legyen csodás hetetek!

Lélekölelésem:

spirituális tanácsadó, tarot mester-jós
léleklátó médium, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

A fenti csak egy általános jóslás – egyéni tarot-elemzés személyes konzultációban kérhető.
MINDENKI SZEMÉLYRE SZABOTT ÚTMUTATÁST ÉS TANÍTÁST KAP A KONZULTÁCIÓK ALATT!

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Tarot-számmisztika-asztrológia-auraolvasás.
Energetikai tisztítások: csakra-aura harmonizálás, rontáslevétel, energetikai szint emelés, oldás, blokkoldás. Mágiák – Angyal tanfolyamok.
Kapcsolat, bejelentkezés tanácsadásra: 06202782612
Budapest-Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Konzultációkra, ülésekre: messengeren és skypeon is elérhető vagyok.
Ezoterikus szakterületeim:
https://asajah.hu/ezovilag/spiritualis-tanacsadas-holgyeknek-asajah-studio.php