Az idő Nektek dolgozik!

„Szeretet az, amikor csendes nyugalommal csak átöleled, és tudod, az életedet is rábíznád. Szeretet az, amikor biztonságban érzed magad, és akármilyen baj ért, akármilyen zaklatott vagy, mellette megnyugszol. Szeretet az, ahogy némán a szemedbe néz, és csak megszorítja a kezed… amikor olyan titkaidat is elmondod neki, amiket még te sem tudtál azelőtt magadról. És ha reggel kinyitod a szemed, ott fekszik melletted, gyűrötten, kócosan, és te boldog vagy.” – Schäffer Erzsébet


Vajon miért…?
Vajon miért nem jön a szerelem, pedig tudod, érzed, hogy a lelki szerződés köztetek már megköttetett, pecsét van rajta – kérdeztétek tőlem bizony sokan.
Talán látod is álmaidban, talán érzed is….amikor magad vagy, hogy ott már veled…de akkor miért nem találkozol vele.
Nem a képzeleted játszik veled, valóban érezheted, valóban tudhatod és érzékelheted.
Máshol van dolga még!
Mással van dolga még!
A várakozás ne vegye el az erődet… úton van már feléd, de késik a találkozás, mert a sorspróba, ami előtte van még nincs befejezve, még nincs megélve, benne van…
Jön feléd! Legyen benned türelem…önmagad felé, s felé.
Az idő Nektek dolgozik!
Készítsd magad a nagy találkozóra – a valódi énedet mutasd, légy teljes önmagad.
Kommunikálj, beszélj a szíved szerint, ne taktikázz, magadat add, a testbeszédet elárulja ki vagy.
A férfi testbeszéde megmutatja, mit érez irántad. Csak figyelj: egy apró gesztus, ahogyan és amint  a kezedet fogja megmutatja hogy domináns, vagy félénk lesz a kapcsolatban, és hogy valójában mit is akar szenvedélyt, romantikát, vagy függetlenséget, és laza együttjárást. Tisztelni fog, vagy uralkodni akar, védelmi szeretne, törődni veled, vagy csupán egy biztos támaszt keresne….és így tovább.
Talán zsigerből érezni fogod, hogy jó vele, ha pedig nem jó érzést kelt benned, a legjobb, ha azonnal tovább lépsz, és nem erőlteted tovább a csakazért is randizást. Az érzéseid nem fognak megtéveszteni. Egy férfi tudja, hogy egy nő neki lett teremtve, egy igazi nő pedig megérzi,  hogy a férfi a valódi párja lenne. Amikor két összeillő ember találkozik nincsenek kétségeik.


Soha se a másik feledet keresd, hanem azt a teljes egészet, aki te vagy. Akkor lehet sikeres egy kapcsolat, ha először az embernek a saját dolgai mennek rendben, és nem azért keres párt, hogy kiegészítse, hanem azért, hogy jobb ember lehessen. Együtt, összefogva, együtt rezdülve, együtt mozdulva, ketten erősebb akarattal, szövetségben előre.
A Vénusz átlép március 1-én a Vízöntő jegyébe – ismerkedésre kitűnő alkalmat teremt ez a lehetőség. Ismerkedj, randizz, flörtölj – nyílj ki a szerelemre, légy befogadó az érzelmekre. Ha készen állsz már a párkapcsolatra akár singli, vagy magányos vagy kedvező idők jönnek számodra a párra találásban. Élj társasági életet, és mondj igent a meghívásokra. Adj lehetőséget magadnak, hagyd el kicsit a komfortzónád, mert az is  lehet hogy a nagyővel hoz össze a sors keze. Ne blokkold le az energiákat – engedj utat a szerelemnek. Az egymás iránti szereret és tisztelet, a közös értékek és közös célok megerősítik a szerelmet.
Ha társra vágysz és blokkot érzel, szeretettel ajánlom számodra az Angyalmágiát. Ha szerelmi rontás lenne rajtad időben oldható. Ha szeretnéd megtudni mit hozhat ez az év a szerelem terén számodra még a Szerelmi jóslásból sokat megtudhatunk, érdemes kifaggatni a tarot lapokat. Ha már szerelmi kapcsolatban élsz a szellemvilág megmutatja a kapcsolat jövőjét, s a közös életetek lehetőségeit. A kapcsolat erősítésre is van alkalom, a program másfél órás időkvantumban elérhető.
Szeretni és szeretve lenni a legvarázslatosabb állapot!
Szeretettel várom a spirituális úton járó ezoterikus, exoterikus Hölgyeket!

Asajah

spirituális tanácsadó – léleklátó médium
tarot mester-jós, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Sorselemzés – Tarot.
Párkapcsolati jóslás.
Szerelmi angyal mágiák.
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Kapcsolat: 06202782612
Messengeren és skypeon is elérhető vagyok.
Ezoterikus szakterületeim:
https://asajah.hu/ezovilag/spiritualis-tanacsadas-holgyeknek-asajah-studio.php