A dolgok érlelődnek!

Ez most egy lazulós hétvégének néz ki…

„Emlékezzünk arra, hogy a világ változik, a színpad változik, a szereplők változnak. Tartsuk magunkat, mert amikor a szín változik, oda magunkkal azt visszük, amivel ebben a színben jelen voltunk. Velünk jön a kitartó, az állhatatos, a szelíd, de velünk jön az áruló, a megalkuvó és a gyáva is. A következő színben is lesz tükör.” – Tisch Ferenc


Kicsit lazítsatok ezen a hétvégén – pihenjetek és gondoljátok át a terveiteket. Az akadályoztatás most ajándék – terveid lassan beérnek, félnivalód nincsen. Ha pozitív vagy hangold magad harmóniára. Szabad vagy – használd ki a lehetőséget és szórakozz, táncolj, olvass, vagy főzz valami finomat. Mindenképpen azt csináld amit szeretsz. Érezd jól magad!
Nap a Halakban, a fogyóhold a Mérlegben jár. Ne agyalj most nehéz helyzeteken, és ne stresszeld túl magad. Felerősödhetnek a megérzéseink – ez jó dolog, sokat segíthet. Ne akarj elhamarkodott lépéseket tenni – türelem most a dolgok ‘érlelődnek’. A jövő héttől nagy lépéseknek szentelheted magad. A napokban már láttam ibolyát – a tavasz közel van…

A Kazanlár-tarotból a hétvégi időre a Subbád, a Császárnő III. – érlelődnek a dolgok, Íz-Ten-Gár, Mértékletesség XIV. – csak mértékkel legyél most, hamarosan kedvező lehetőségek jönnek feléd és a Berta, Intuíció XXIV. – belső sugallataidra hallgass, az ég jó tanácsot ad lapokat húztam – az égiek vezették a kezem, mindent ’tisztán hallottam’.

Elengedés és tisztulásnak idejében vagy. A hétvége alatt valami talán eltéríthet a terveidtől – figyelj mit csinálsz, s minek adsz energiát. Főként arra legyen figyelmed, hogy túlzásokba ne ess. Vigyázat a békétlenség démona is felütheti a fejét ma és holnap. A harag és a düh nagy károkat okozhat. Ne akard vendégül látni a fekete energiát, csak lehúzna. Aki spirituálisan fejlődni akar – figyeli az égi jelzéseket. Ha valamiről rosszat érzel, az úgy is van. Hazugság, csalás, félreértések is  lehetnek. Semmiképp se hozz most nagy döntéseket.
Ha szereteten alapuló párkapcsolatban élsz harmóniát remélsz, ha gondban van a kapcsolatot most akár össze is omolhat. Gondold végig mit teszel. Vigyázz az anyagi javaidra, tolvaj is osonhat közelebb, próbáld megőrizni a boldog, felhőtlen létedet, mert gonosz erők elvehetik mindentől a kedvedet.
Akár a tavaszi nagytakarítást is beiktathatod, ha lenne hozzá kedved. Fontos, ha csak azokat az emlékeket őrizd meg, amihez jó hangulat köthet.


Különleges sorsformáló erők hatnak – Szaturnusz mester a Plútó erejével veled van. Azzá válsz, amit magadról hiszel. Igyatok sok folyadékot, mossa ki az érzelmi salakot a vesékből – testi-lelki-érzelmi méregtelenítésbe is jól jöhet. A zöldséglevekkel is kezdheted, az édesítőszeres vackokat felejtsd el tele vannak szintetikus méreggel.


Konzultációs tanácsadással, blokkoldással, oldással,  terápiás kezelésekkel, energetikai szint emeléssel, csakra-aura harmonizálással várlak, ha felkeresel. Életünk nagymértékben attól függ, hogy mi magunk milyenné tesszük. Döntsd el tudatosan, hogy jól fogod érzed magad! Légy vidám, és tedd azt, amit a legjobbnak érzel!

Lélekölelésem:

Asajah

spirituális tanácsadó – léleklátó médium
tarot mester-jós, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Sorselemzés – Tarot – Energetikai tisztítások.
Kapcsolat: 06202782612
Skypeon és messengeren is elérhető vagyok.
Ezoterikus szakterületeim:
https://asajah.hu/ezovilag/spiritualis-tanacsadas-holgyeknek-asajah-studio.php