Csak gondold el…

Az életed a legszebb dolog, ami történhet veled.

„Ami az emberek között történik, sohasem véletlen. Az sem véletlen, ami a te életedben történik, ahogyan az sem, hogy milyen kapcsolataid voltak, és ezek hogyan alakultak. Mindenkiben rejlik egy erő, benned is. Ez az erő felel mindazért, ami veled történik, és minden olyan eseményért, ami meghatározza az életedet.” – Ruediger Schache


A gondolataid alakítják az életedet.
Sokszor hallom a konzultációs időkben a hölgyvendégeimtől, hogy: ez, meg az azt akarja tenni, és nem tudom, hogy helyes, vagy jó lesz-e nekem? Ilyenkor visszakérdezek – És te mit szeretnél?  Sokan azt gondolják, hogy az élet történik velük – mások irányítják a sorsukat, és semmi beleszólásuk nem lehet. Vagy pedig nem merik felvállalni a döntés jogát. Tanácstalanok, bizonytalanok – többször megcsúsztak, megtörtek, összetörtek. Félnek lépni, így hát örülnének, ha más lépne helyettük. Az ilyen emberek gyakran vonzanak be olyanok erős személyiségeket, akik vezethetik őket. Gondold csak el,  ha elveszíted az önbizalmad, neked mi marad? Ha fél emberként létezel nagyon káros lehet. Ugyanis uralkodhatnak feletted. Mások akaratát valósítanád meg – nem a saját akaratod lennél. A mások által gyártott élet megtapasztalásait gyakorolnád. Valaki más életét élnéd…elveszítenéd önmagad.
Amikor a sorsodat írod, akkor a saját történetedet írod!
Amit élsz, megélsz, megtapasztalsz, az a te életed. Te vagy az életed főszereplője – ne engedd, hogy manipuláljanak, hogy félrevezessenek, hogy megvezessenek. Amitől, vagy akitől félsz az uralni fogja az életedet. A magad iránti szeretettel alakítsd  az életedet. Amikor mélyen magadba nézel – talán szembenézel önmagaddal! – rájössz és megérted, hogy mi a jó neked. Ha kiállsz magadért, magabiztos leszel. Ha tudod, hogy mit akarsz, akkor tudni fogod, hogy mit nem akarsz. Ha el tudod gondolni azt amit akarsz, el is fogod tudni érni. A gondolatnak hatalmas teremtő ereje van. Minden mágia a gondolataiddal kezdődik. Az akaratmágiád a legnagyobb erőd lehet – csak próbáld ki a saját rezgésed hatalmát.
Minden ami vágy benned van,  belőled sugárzik.
Minden ami te vagy, amit magadról gondolsz aurádban pulzálva vonzani fogja azt, amit valójában akarsz.
Ha tudatosan figyeled magad, a legjobb barátja leszel a belső énednek – fogj össze vele, mert legbelül tudod már hogy mit akarsz. Hamarosan rá fogsz érezni annak az izére, milyen amikor a saját életed írod, amikor a saját szerepedet játszod a saját életfilmedben.
Az életben semmit sem lehet félszívvel csinálni.
Nem lehet kokettálni a sorssal, folyton azt ígérni, hogy majd kicsit később, a következő alkalommal teljesen a tiéd leszek… az életet csak teljes szívvel lehet élni! Mert akkor van csak értelme az egésznek.
Csak egyszer érezd meg a szabadságod, csak egyszer kóstold meg a boldogságot, amit a létezés neked adott. Merj élni!
Ne félj a mindennapok feladataitól, mert minden próbatétel egy újabb szintlépés lehet, egy magasabb, sikeres élet felé. Érezd meg az erődet és élvezni fogod minden napodat.
Terápiás konzultációkkal – önbizalom erősítés, blokkoldások, oldások – szeretettel várom a spirituális úton járó ezoterikus, exoterikus Hölgyeket!
Az énidődben végre lépj és tégy valamit azért, hogy újra önmagadra találva boldogabb lehess.

Lélekölelésem:

Asajah

spirituális tanácsadó – léleklátó médium
tarot mester-jós, spirituális tanácsadó
energiagyógyász-angyalterapeuta

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Sorselemzés
Konzultációk – spirituális terápiák.
Energetikai tisztítások
Kapcsolat: 06202782612
Budapest-Örs vezér tere, Asajah Stúdió

Skypeon s messengeren is elérhető vagyok.

Ezoterikus szakterületeim, a tarot-elemzésen kívül, amiben kereshetsz:
https://asajah.hu/ezovilag/spiritualis-tanacsadas-holgyeknek-asajah-studio.php