Adventi misztérium

A várakozás fényében –  Adventben –  a lelki béke időszaka.

A karácsonyi ünnepkör az Adventtel kezdődik.
Az advent szóról sokaknak a várakozás jut az eszükbe: a karácsonyt megelőző felkészülést, az ünnepre történő várakozás. Advent időszaka lehetőség és számadás is egyben. Lehetőség az előrelépésre és fejlődésre. Az adventi próbák alatt angyalok vesznek körül bennünket, fényükkel segítve.

Advent misztériuma.
Advent angyalainak legendája, mely szerint a karácsonyt megelőző négy hétben négy angyal száll le a földre.
Az első, kékbe öltözött angyal feladata az, hogy közelebb hozza az egymástól elidegenedett embereket. A második, piros palástba öltözött angyal aranyserleggel a kezében járja végig a házakat, hogy szeretetet öntsön az emberek szívébe. A harmadik, fehér ruhás fénylény aktívvá teszi az emberek szívébe töltött szeretetet, míg a negyedik, lila ruhás angyal a békesség dallamát hozza el az emberek közé. Ez a történet ma már szájról szájra, jár, és mint egykor a népmesék, különböző verzióban bukkan fel.
Az angyalok színe azonban nem változik, talán azért sem, mert valahol a keresztény hagyomány hit-remény-szeretet hármasából táplálkozik, megtoldva egy kis fény-miszticizmussal. Így az adventi angyalok gyertyái is azonos színűek: az elsőé kék, a másodiké piros, a harmadiké fehér vagy arany, a negyediké pedig lila.

Kérd az Arkangyalok segítségét, hogy varázslatos rezgésük segítségével készülődhess az ünnepre!
Chamuel arkangyal: az ajándékkereső, Ariel arkangyal: az ajándékszervező, Raguel arkangyal: a harmóniateremtő, Jeremiel és Zadkiel arkangyalok: a megbocsátás segítői, Rafael arkangyal: az utazók védelmezője, Jophiel arkangyal: a lakásdekoráció és a rendrakás felelőse, Metatron arkangyal: a gyerekek támogatója, Azrael arkangyal: a magány megszüntetője, Raziel arkangyal: az ünnepi emelkedettség letéteményese. Sandalphon arkangyal, a zene angyala segít neked megtalálni azokat a karácsonyi dalokat, amelyekre a lelkednek szüksége van.

Csodás Advent első vasárnapját, meghitt ünnepi készülődést!

Asajah

spirituális tanácsadó – léleklátó médium
tarot mester, jós, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

 

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
http://asajah.hu/ezovilag/spiritualis-tanacsadas-holgyeknek-asajah-studio.php

Adventi próbák:
http://www.napfenyes.hu/szellemi-tanitasok/szellemi-unnepek/advent-miszteriuma