Engedd be a Fényt!

Változol…

Eljön az a perc, amikor bizonyos emberek kirezegnek az életedből, mert már nincs helyük benne.

“Tanulj meg elengedni, ahogy egy ujjadra hurkolt léggömböt szélnek eresztesz: hadd szálljon, legyen az égbolté, a felhőké. Ezt rendszerint akkor tudod megtenni, ha megpillantasz valamit, amit a léggömbnél fontosabbnak vélsz, és meg akarod fogni. Akkor a régit az útjára engeded. Észre sem veszed, hogy kinyíltak az ujjaid.” – Müller Péter

Ne emlékezz! – Engedd el mindazt, ami megtörtént. Úgysem tudsz rajta változtatni. Bízz benne, hogy úgy történt, ahogy történnie kellett.
Ne képzelegj! – Engedd el, ami még jöhet! Úgysem tudod kiszámítani. Bízz benne, hogy úgy fog történni, ahogy történnie kell.
Ne gondolkodj! – Engedd el, ami most történik veled. Nem számít, kik vannak körülötted, hol vagy, milyen hangokat hallasz, és milyen idő van. Semminek nincs valódi jelentősége.
Ne vizsgálódj! – Ne próbálj meg bármit kitalálni, analizálni, túlvariálni és értelmezni. Hagyd, hogy minden menjen a maga útján.
Ne kontrollálj! – Ne akard görcsösen, hogy valami megtörténjen! Az elvárásokkal saját csalódásaidnak ágyazol meg. Engedd el azt az illúziót, hogy rendelkezhetsz mások felett, vagy ítélkezhetsz önmagad felett. Nyugodj el! – Lazíts, itt és most. Lazíts, és érezd a végtelent. Lazíts, és engedd be a Fényt.

Ha kihasználjuk egyéni rezgésünk erejét, nemcsak a tudásunkat mélyíthetjük el, hanem a félelmeinktől is megszabadulhatunk, szeretetteljesebbek lehetünk, jobb kapcsolatokat alakíthatunk ki másokkal, olyan életre tehetünk szert, amilyenre mindig is vágytunk, és felgyorsíthatjuk spirituális fejlődésünket.
A rezgésszinted emelkedett. Nem hasonlítható össze mással a lelked. A tieid Veled tartanak, a végtelenbe. Az előtted álló életút kiszélesedve üzen: feljebb, csak feljebb…
Változol… Majd jönnek újak – igaz barátok, hozzád hasonlóak!

A rezgéseddel vonzod a hozzád hasonlókat!

Asajah
spirituális tanácsadó – léleklátó médium
tarot mester-jós, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Sorselemzés- Tarot- Számmisztika- Asztrológia
Energetikai tisztítások – rontáslevétel
Kapcsolat: 06202782612

https://asajah.hu/ezovilag/spiritualis-tanacsadas-holgyeknek-asajah-studio.php