Angyali rezgések

A rendelt időben…

„A dolgok, az emberek saját, misztikus idejükben érkeznek hozzád, s nem várakozásaid szerint. Éppen akkor, amikor a lelked készen áll befogadásukra.” – Gail Godwin

Előfordul, hogy néha angyalaink állítanak olykor akadályt elénk, arra amerre mennénk, ne folytassuk tovább az utat.
S teszik ezt azért, ha elfelednénk, hogy meghatározott céllal, feladattal, sorssal érkezünk a földre. Ilyenkor úgy mondjuk, hogy: “Angyal ült az ölünkbe”. Megáll, várakozik minden életünkben, hogy vagy valamit ne, vagy még ne tegyünk meg, ne lépjünk elhamarkodottan – az uránuszi rezgés sürgetésében.
Az arkangyalok segítségével sok-sok elnyomó rezgés kitisztulhat belőlük, szorongásaink és félelmeink oldódhatnak.
Mihály, Gábriel, Rafael Arkangyal segít bennünket arra emlékeztetve, hogy hatalmas kreatív erővel születtünk, hogy hogyan építsük fel az új élethelyzetünk, és hogy hogyan legyünk erőnk szeretetben cselekedni. Az angyalokkal történő meditáció megvilágosíthatja bennünk azt a tényt, hogy kilépjünk a megszokott komfortzónánkból, és engedjük szabadjára képzeletünket. Törődjünk többet testünkkel, és törekedjünk a mentális tisztaságra, a lelki fényességre a borongós őszi, téli napok alatt is.
Az angyalok spirituális, lélekszintű szemmel nézik az utunkat, és nem érzelmi szempontból. Hogy az arkangyalok gyógyító ereje és fénye megérintsem, töltekezz be a velük folytatott vizualizáció alatt erejükkel, és kérd őket, hogy addig maradjanak veled, ameddig lelked szerint szükséges.

Áraszt Te is Fényed, és Szeretetet a Világra, a tiszta szeretet kreatív teremtő, gyógyító rezgésével. Szeretettel várlak Angyalterápiákra, Angyal jóslással és Angyal tanfolyamokra.

Asajah

spirituális tanácsadó – léleklátó médium
tarot mester-jós, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Angyal tanfolyamok – Angyalterápiák.
Kapcsolat: 06202782612