Akik összeillenek egybehangolódnak!

Ki kivel, és ki miért nem?!

Sokan még mindig azt kérdezik egymástól – bizonyára sok ezobúlvárt olvastak! – hogy melyik két napjegy illik össze egy párkapcsolatban. Hát bizony ez nem így van – előszóban csak ennyit, mert ez ettől sokkal bonyolultabb.

A kapcsolatoknál sosem a két napjegyeket vetjük össze – hiszen a teljes asztrológiai képletünk sok-sok jegyből áll. Lássuk csak:  28 és 35 éves kor  között az aszcendens átváltoztatja, felülírja, kicsit megszerkeszti, de lehet, hogy teljesen átírja  azt a bizonyos napjegyet. Így hát egy valós születési időpontból az illető egész természete kiolvasható.
A kapcsolati elemzéseknél mindig a férfi napjegyét veszem alapul mert az a valódi hiteles férfi természete, a nőnél pedig azt a jegyet, ahol a hold állt a születésekor, mert az a valódi hiteles női természete.

Ha ez a két jegy stimmel stabil alapja lesz a kapcsolatnak: boldogságot, áldást hoz majd. Ha legalább a képletből egyetlen egy jegy azonos,  akkor már van mit keresniük egymással, érdemes kapcsolódniuk.
Ha azonban egyetlen egy jegy semmi sem stimmel, és ennek ellenére együtt maradnak – akár az anyagiak, akár a gyermek miatt – akkor bizony igencsak veszekedős, perlekedős, vitatkozós házasságra számíthatnak, szinte semmiben sem egyeznek, fájdalmat okoznak egymásnak. A sűrűsödő viták által bezáródó szívcsakrák energetikai blokkot képezhetnek, ami nagyon káros az alsó csakrákra is – betegségek formájában üzenhet a lélek az fizikai testbe átíródott betegséggel. A  hölgyeknél cisztával, hüvelyi folyással, gyulladásokkal, stb… férfiaknál prosztata problémákkal.
Jobb inkább elengedni az ilyenfajta kapcsolatot még az elején, hiszen ez csakis önsorsrontásba vezethet, boldogtalan, áldatlan állapotot hozhat.
Ezért is ajánlom a hölgyek figyelmébe  nagy szeretettel, a kapcsolat elemzést, szerelmi jóslást, párkapcsolati tanácsadást  még a kapcsolat elején. A számmisztika, asztrológia, tarot sok kérdésre választ ad – az elemzés során sok hasznos információval gazdagodhatsz.  Megtudhatod, hogy miről szó a kapcsolatod, mi a tanítása…talán karmikus, esetleg a női lét megélésében lesz segítségre, vagy család alapítás a célja, léleklehívásra köttetett… stb. Fontos válaszokat jönnek, mert az égieket kérdezzük meg, dönteni segítenek.
Szeretettel várom a fejlődni, tisztulni, gyógyulni vágyódó ezoterikus Hölgyeket tanácsadásaimra, foglakozásaimra, spirituális terápiákra. Időpont egyeztetés: 0620 278 26 12. Kamerás messengeren,és skypeon is vállalok foglalkozást. Léleköleléssel:

Asajah
spirituális tanácsadó – life coach
léleklátó médium
tarot mester-jós
spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

Tarot konzultációk:
http://asajah.hu/tarot-konzultaciok-asajah/

Messengeres, skypeos konzultációk:
http://asajah.hu/kulfoldrol-videkrol-messengeren-is-lehet/

Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:
http://asajah.hu/asajah-spiritualis-tanacsadas-holgyeknek-3/

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:
http://asajah.hu