Áldott Júniusi energiákban – komoly belső átalakulásban.

Szent Iván hava – Nyárelő hava – Napisten Hava.

A Merkúr bolygó az érzelmes Rák jegyében lesz. A Rák tarot kártyája a 13-as lap  – a lezárás, és az új kezdetek jelölője. A június a hatodik hónapunk – a hatos a harmónia és az egyensúly száma.

NYISD KI A SZEMED ÉS TÁRD KI A SZÍVED!

Fontos hónapba érkezünk meg: az én szeretet, én tisztelet energetikája alap. Ez a hónap segítséget ad majd, hogy megszabadulj a félelmeidtől, és értékesen meg tudd élni az életedet.
Amit általánosságban a Rák jegyről gondolnak: Hangulatember, a múltban él – intuitív és kreatív, ellenben óvatos és gyanakvó, de mindenképp ragaszkodó. A Ráknak nagyon jó a megérzése, az előre megsejtése – s ha ez még erős spirituális energiákkal is párosul, hatalmas telepatikus képességgel bírhatnak.

Kapcsolódj a magasabb szintekhez! Ez a hónap olyan embereket és helyzeteket hoz el majd, amelynek során egy magasabb tudatosságba léphettek. Erősödni fog a hit, a belső látás, és a sugallatok. Május-június hónaptól 3 hónapon keresztül a két sorsbolygó a Jupiter és a Szaturnusz szövetségben, együtt munkálkodik a Plútóval. Elsősorban abban támogat bennünket, hogy felelősséget vállaljunk életünk alakulásáért.
Június első napjaiban a Vénusz–Jupiter trigon szerencsés változást hozhat az élet-sorsdolgaidban, meglévő párkapcsolatodban.
Majd az Újhold 13-án köszönt be ránk az Ikrek jegyében. Kreatív problémamegoldó energiákkal üdvözöl bennünket.
A Neptunusz a mágia bolygója hátráló mozgásba kezd a hónap közepétől – a retrogád időszak időt ad nekünk, hogy jobban átlássuk hosszútávú terveinket.Figyeljünk oda a ködösítésekre, és a csalódások-becsapadások nem következnek most sem be. Inkább foglalkozzunk az új lehetőségek tervezésével…
A csillagászati nyár a nyári napfordulóval kezdetét veszi június 21-én – egy  kis Vénuszi-marsikus energia telíti majd a téridőt – a Vénusz évének aspektusára visszarévedeztetve: a hiteles férfi-női szerepekben – a lelkiség megélésének jut nagy szerep.
Aztán június 26-től a Mars is hátrálásba kezd majd, kissé korlátozva érezhetjük magunkat, egyébként pedig aktivitásunk is gyengülhet. Ez az időszak kb. augusztus végéig fog tartani majd.
A telehold 28-án telítődik a földies Bak jegyében. A felelősségteljesség – döntések meghozatala – a lesz fő ébresztő téma ezen időszakban.
Minderről majd még részletesebben – ahogy közelednek a napokkal a helyzetek… a csillagok üzennek, a tarot is jelez. Sorselemzéssel – energetikai tisztításokkal mindig kereshettek.

Csodás spirituális, önbeavató energiákkal való töltődésben legyen részetek –  Áldás!

 

Asajah
spirituális tanácsadó – léleklátó médium,
tarot mester-jós, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász nagymester – angyalterapeuta

 

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Tarot – Személyes évek – Sorselemzés.
Energetikai tisztítások.