Romantikus hétvégében – szabad szívből hozott, jó döntésekkel!

Az első júniusi nyári hétvégére!

„Sohasem volt olyan fa a világon, amelynek törzse karcsú, s felső ágai nehezek, erősek. A dolgoknak oka és következménye van, az emberi ügyeknek kezdete és vége.” – Popper Péter

Asztrológus szemmel a hétvégéről: Vénusz-Jupiter-Neptunusz király trigonban. Aktiválódik öngyógyító erőnk, és álmaink során igen erőteljes látomások részesei lehetünk. A Rák-Vénuszban felerősödik motivációnk, tetterő gyűjtés, inspirációáradat lelki szinten. Szebbé és széppé tenni. A jupiteri erő felszínre hoz mindent, hogy alaposan szemügyre vegyük és átértékelve tegyük azt vissza. A neptunuszi energia mély lelkiséggel érint meg – tisztító-oldó energiákkal emelve. Az igazunkat találva meg, ébredésen, tudatosságban, magabiztosabb minőségek felé. Mi a dolgunk, hová tartunk, miben akadunk, miben haladunk… Plútói segítő teremtő, átalakító, formáló erőkben már felvállalva ujdonmagunkat, valódi lényünk harmonikusabb ébredését a lágyabb érzelmesebb hangulatot választva, mély érzelmekkel társulva a biztosabb, sikeresebb utat választjuk –   helyesen gondolva. (Vasárnap Kioldódik Bika Uránusz és Vízöntő Mars kvadrátja!) Teljes feloldásban leszünk.
A hétvégi mágikus imáknak az esti hat óráktól van helye – elcsendesedve, befelé fordulva halkan igen, de figyelve, meghallhatjuk az égi üzenteket.
Jó tanácsként mindenképpen: A hétvégi napokban mindenképp kerüld a drasztikus konfrontációt. Az időtér nemcsak a meglévő szerelemnek, de a romantikus találkozásoknak is kedvez, a pénzügyekkel azonban légy óvatos, ne kockáztass, mert melléfoghatsz… Kommunikációs békülékenységben, derűlátóbb diplomatikus készséggel, felnőttként alakítva a helyzeteket, immár  kapcsolódásainkban pozitívabb formában leszünk jelen.
A  tarot csomagból  a VI. Csodaszarvas  – Szerelmesek lapját húztam a hétvégére. Az ember azonos a döntéseivel. Jelentése: Jó úton jársz, ha követed a jelet.
Mától öt napig az Időkapuban Hariél őrangyal áll, uránuszi-merkúri energiákat árasztva, a Kerubok karának angyalaként, Raziél Arkangyal csapatából. Ez az angyal tiszta éleslátással ajándékoz meg bennünket.
Oldó-blokkoldó- energiákkal, sorslépésekben útbaigazító tarot elemzéssel várlak. Félelemoldásnak van helye – lélekoldásban! –  felszabadult lélekenergiával a jó úton haladva, megélheted sorsodat magasabb szinten. Az új kezdet sokat ígér!

Asajah
spirituális tanácsadó – léleklátó médium,
tarot mester-jós, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász – angyalterapeuta

 

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Tarot – Sorselemezés – Sorsfordulati döntések.
Energetikai tisztítás: oldás, blokkoldás.