Álomszínek – az álomvilág szimbólumai.

AZ ÁLMOK SPIRITUÁLIS ÜZENETEK

Az álmok jellegzetessége, hogy gyakran mintha értelmezést várnának az álmodótói. Az ember csak elvétve hajlik arra, hogy egy éberálmát feljegyezze vagy elmesélje valakinek, vagy hogy megkérdezze, mit is jelenthet. Az álmokban azonban van valami zavarba ejtő, valami sajátos módon érdekes – ezért szeretnénk megfejteni a jelentésüket. Amikor nem emlékszünk ébredés után álmainkra akkor azok a tudatalattinak szóltak. Mindenki álmodik.
Az álomszimbólumok színének mindig fontos szerepe van. A szivárvány színe közül a sárga, a vörös és a narancsa a meleg, aktív színek. A kék az indigó és az ibolya pedig a hideg passzív színek. A zöld a hideg és a meleg szintézise. A fehér szín pedig mindent magába foglal. A színeknek gyógyító erejük is van. Álmainkban különböző színek bukkanhatnak fel, ezek lehetnek utalások betegségekről, de gyógyulásokról is.

„Álmaink igazabbak az ébrenlétnél.” – Naomi Alderman

A barna a föld, a halál és a vállalkozó kedv színe lehet. Egy új kezdet lehetősége állhat előtted. A bíbor a  lemondás, önzetlenség, meditációs gyakorlatra inspirál. Érdemes ráhangolódni ilyenkor a felsőbb világokra is.  A fehér utalhat lelki tisztaságra bölcsességre is.
A fekete szín jelentése mindig a negativitás, ítélőerő. Ha egy ilyen ismerősödet az álomban ilyen színűnek látod, már semmi kétséged a hovatartozása felől. Az ibolyaszín méltóság, tisztelet, remény. Erős szín, célja a lelki épülés. Szent célt válassz. A kék elsődleges gyógyító szín, ellazulás, béke,nyugalom. Akadálymentes nap jöhet ilyenkor. Ha narancs a színe az álomnak, vagy benne egy tárgynak, akkor tudhatod, hogy vidámság vár rád, és pozitív öröm elé nézel. A sárga szín az én érzelmi állapotában áll szoros kapcsolatban, gondolkodás, távolságtartás, ítélőerő. Sugallhatja azt is, amit terveztél gondolt át alaposabban. A szürke általában az alázatot mutatja. Nézz meg van-e olyan dolog, ahol nem mutatsz elég alázatot a sorsodban, mert lehet hogy ez elakadásod pont ebből van. A türkiz a lelki nyugalmat és a becsületességet szimbolizálja. Ha kétséged volt valaki felől, most megnyugodhatsz. A vörös szín a hatalom, a szexualitás és az életerő jelképe az álomban. Ha ez a szín nem tiszta az álomban az azt mutatja, hogy nem nem fogod tudni elérni azt amire vágysz. A zöld szín a harmónia,  az egyensúly színe. Arra inspirálhat, hogy légy a szabadban még többet.

Telehold környékén még az álmok is intenzívebben jelentkezhetnek.


Az álomvilág üzenetei – a tudatalatti üzenetei.

Vizsgálhatjuk, és elemezhetjük a színek spirituális jelentőségét is. A vörös az önkép és a szexualitás színe. A  narancs a saját éhhez és a másokhoz fűződő kapcsolatra utalhat. A  sárga az érzelmi-állapotot, a zöld az öntudatot, a kék az önkifejezést és a bölcsességet szimbolizálja. Az indigókék a kreativitás színe, az ibolya a kozmikus felelősséget fejezi ki.
Mivel munkám során is  felerősödtek a spirituális képességem  – napokkal előtte megálmodom a közelgő helyzeteket – ez a terápiákban  is sokat segíthet.  Minden esetben a hozzám érkezőket támogatom vele. Minekután a ‘látomások’ nekik is szólnak, az álomszereplők között léteznek. Érdemes tehát megvizsgálni álmainkat,  elemezni okkult valóságukat, mert fontos tanító üzeneteket is hordozhatnak.

Asajah
spirituális tanácsadó – léleklátó médium
tarot mester-jós, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász – angyalterapeuta

 

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Sorselemzés – Tarot – Helyzetfelismerő konstruktív tanácsadás.
Csakra-aura, tudat, szívcsakra tisztítás.