Jelenlegi életbeli karmaoldás – oldásenergia.

Spirituális tanácsadás – oldó, feloldó, kiegyenlítő programozás.

“Az embernek meg kell tanulnia, hogyan nézzen, mielőtt látni akar.” – George R. R. Martin

A vezetett meditáció elindítása szellemi segítőkkel történik.
Láss, ne csak nézz. Láss, ne csak nézz – mert sorsodat csak így értheted meg! A jelen karmádat feloldhatod ebben az életedben. Az oldás energia elérhető az oldás elindul… Megkezdődik a feldolgozás-megértés, átdolgozás és elérkezik a lehetőség az újra átértékelés után a kijavításra. Minden amit gondolunk, teszünk minden karma – vagy pozitív, vagy negatív aspektusban. Az azonnali karma spiritualitásában élünk. Ez azt jelenti, hogy nem visszük át következő életünkbe a karmánkat. A jelenlegi mostban, itt van a lehetősége annak, hogy az adósságszámát kiegyenlítsük.


A másfél órás program része:
A szellemi segítőkkel való kapcsolatfelvétel, az oldás energia lekérése és elindítása.

A harmadikszem csakra tisztító-nyitása, a szívcsakra tisztítás, innen akár a létező kapcsolat rontó energia is kioldható. Az aura tisztítás során kiemelésre kerülnek az esetleges negatív entitánsok, elhunyt lelkek energiái, rontó elementálok is. A tiszta aurával már a teremtő programozást is elindíthatod. Szerencseköved is beprogramozhatod.


Az emelkedett rezgésszint elérése után az áldás energiák behangolását követően felülemelekedve a régi sérelmeken már minden a helyére kerül… Angyalok vesznek körül és tisztítás végbemegy, védelmet kapsz a kísértések ellen. Tudatosságod és bölcsességed lesz a spirituális erényed. Mindenkinek van olyan dolga, amit elrendezhet, kiegyenlíthet ebben az életében. Az oldás felszabadít, a kiegyenlítést harmonizál. Az elakadás  oly sokszor a karmikus tévedés feloldó felismerése után kioldódhat. Kiegyenlítheted harmonikus rezgésekkel – átbeszélve, pozitív tettekkel cselekedve a korábbi tévedéseidet. Ahogy elengeded a tévedés okozta hibát, már felszabadultabb leszel, teremteni is könnyebben megy, elmúlik a szorongás, a félelem. Helyébe költözik szeretet és a magasabb energiaszint, amivel már sokkal könnyebben élheted az leted. A karmikus burok már nem szennyezett…Tiszta lappal indulhatsz a sorsodat élni, örömben megélni. Erős Hittel, tiszta szeretetben létezni!

Asajah
spirituális tanácsadó – léleklátó médium
tarot mester-jós spiritiszta-orákulum
energiagyógyász – angyalterapeuta

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Sorselemzés – Karmaoldó tisztítás.
A programra bejelentkezni egyéni konzultációban lehet: 20 278 26 12