Heti tarot május első hetére.

Heti tarot – Kapcsolódj az égi segítőkhöz!

A Hold XVIII.
Teleholdas nappal kezdtünk – még vagy három napig érezni lehet az energiát. Engedj el minden olyan minőséget, ami nem szolgál téged. Elengedés, levágás, elbocsátás – újrakezdés, újradefiniálás. Érik benned a bölcsesség. Mindenben nyerhetsz – ha pozitív programokat indítasz el. (Mars-Skorpió érzelmek.)

A Diadalszekér VII.
A hét közepén már vágyódunk n az új dolgok után, – a tüzes nyilas energiák is erre sarkallnak. A tisztítókúrák elkezdésére is jó időpontban. Találd meg a harmóniát a munka és a család között – egyik se szenvedjen hiányt! – jól egyensúlyozz, ügyesen ésszel-szívvel, megfontoltan. (Jupiter-Nyilas, Bak-Vénusz ad erőt.)

A Nap XIX.
A hétvégi napok emelkedő rezgésekben érnek. Az átalakuló életedben igazi önmagad lehetsz.  Lépj végre és cselekedj! Tárd ki angyalszárnyaidat, írd meg a saját dalodat, és ragyogj, hogy úton lehetsz. Indítsd el végre az új életedet – nézz, láss más szemmel – magad és környezeted, ne légy sorsrontó akasztott ember. Örülj az életednek, és fordítsd át jobbra a sorsodat! Ha elakadnál tanácsadással megtalálsz. (Bak-Szaturnusz-Nap rezgések.)

Sorsfordulataid a te döntéseid. Nyerhetsz, ha energiát, időt szentelsz annak amiben vagy. Kérj bátran segítséget, ha nem érzed magad elégnek, segítséget kapsz – megtalálod most akiben bízhatsz – minden jól halad,
Kapcsolódj az égi segítőkhöz: Május 1-től a Kerubok karának energiái uralkodnak. A karmaoldásnak segítenek, áldatlan állapotot szüntetnek meg, köss szövetséget az angyali erőkkel. Raziél Arkangyal uránuszi energiát idézheted meg, a türelem képességét adja át neked. Ha erőt ad neked, használd a szerencseköved.
A tarot bölcsessége élni tanít. Meglásd áldást hoz minden pozitív úton járás!

A tarot lapokat  a Kazánlár-féle  Kör tarotból húztam, az égiek vezették a kezem. Szeretettel adom át az információkat nektek, hogy életetek pozitívra fordítva, azt  áldásban éljétek meg!

Asajah
spirituális tanácsadó – léleklátó médium
tarot mester-jós spiritiszta-orákulum
energiagyógyász – angyalterapeuta

Hamarosan májusi energiákkal érkezem.
A fenti egy általános jóslás – személyes tarot elemzés egyéni konzultációban kérhető:  20 278 26 12