Májusi friss energiákban, erős gondolatmágiával!

Májusi energiákban  – csillaglesen.

A május Pünkösd hava, az ígéret hava. – Egy igen attraktív, szerencsés hónap elé nézünk!
Pünkösd: május 20-21.

„A májusnak dallama van. Az igazi májusi dallam mély, s egyáltalán nem érzelgős. Van benne valami a földrengésből. De van benne valami a halál neszéből is. Félelmes hónap. Okos öregek nem szeretik, óvatosan élnek ízeivel, fényeivel és illataival, lehetőleg elbújnak vagy elutaznak előle.” – Márai Sándor

Szaturnuszi időben vagyunk. Sorsbolygónk erősen szembesít minden félelmünkkel.  A konfliktusokban a megoldást keresd. Aki változni szeretne megteheti, aki marad a régi energiában alacsony szinten maradva rögzül. Figyelj a kapcsolataidra, az érzéseidre. Most a gátak azért jelentkeznek, hogy felhívják magukra a figyelmet… mi az amiben változni, változtatni szerencsés lehetőség. Ami problémát okoz azzal van a dolgod, amit nem akarsz megtenni azt a blokkot oldod.
A Merkúr a hónap elején  energikus problémamegoldó rezgésekkel segít majd mindenben, amihez hozzáfogsz. Minden ami veled történik fejődni tanít majd, és ez  dühöt, haragot nem okozhat a fejlődési szakaszban. A mosolyod a derű: Az aha’ értem, megértem érzése vesz körül, akkor megértél,  már hálás vagy azért, ami történt.
A hónap közepén  az Uránusz a Bikába lép át. A stabil bikát az Uránusz kimozgatja kicsit – habár most a  romboló energia egyébként épít. Habár nehéz időszak jön el, mégis átlényegíthet az anyagin és a magasabb szintek felé inspirálhat.
A hónap végén Mars-Nap trigon a két tű elemi intelligencia találkozóra hív, így az átalakulás alkímiája köszönt ránk. Egy szabadabb, élhetőbb jelent mutat. A szavak most is döntő fontosságúak – teremtesz vele magadnak, s másoknak. Kiáradásban élj teremtő gondolkodásod erejével, a szeretet a legfontosabb mindennél…

Május 15-én az Újholdat köszönjük majd a Bikában. Hatalmas töltetet kapunk az égiektől – intuíciónk, megérzésünk, ráérzésünk növekszik. Ahogy az Uránusz a Bikába lép,  egy 7 éves időszak indul el   most ezzel gazdasági ügyekkel kapcsolatos értékrendben.

A ‘romantika napjának’ nevezném a május 20-át. A Vénusz ugyanis az érzelemgazdag Rák jegyébe lép. A meglévő párkapcsolatok magasabb szintre léphetnek… és sikeres kapcsolódást létrejöhet sokat ígérő kapcsolatok felé is, igenaktív rezgésekkel.

A Nap az Ikrek jegyébe lép május 21-én, ettől kezdve kb. négy hétig a kommunikációnk felerősödhet megint. Az ismerkedésre, kapcsolatépítésre is kiváló lehetőség. Új emberek érkezhetnek életünkbe, a régi megrekedt kapcsolatainkat engedhetjük el, de szerencsésen meggyógyulhatnak kapcsolataink is, ha energiát adunk neki.

A Telehold májusban 29-én köszönt be ránk a –  tüzes Nyilas jegyében érvényesül. Gondolatmágiánk is nagyban nő – ez egyben tízmilliószoros teremtő nap is lesz!

Az új dolgok tanulására is kitűnő időpont a májusi hónapunk, de kedvez az utazásnak, és a kommunikatív kapcsolatok kibontakozásának is. Erős sugallatokkal új ötletek teremtődnek – légy türelmes, és áramolj a lehetőségekkel. Sorselemző útmutatással segíthetek Neked, ha felkeresel – oldó, blokkoldó, teremtő terápiákkal.

Ahhoz, hogy egy tiszta, feltétel nélküli szereteten alapuló kapcsolatot tudjunk bevonzani és megélni, ahhoz feltétel nélkül kell szeretnünk önmagunkat. Ez csupán akkor lehetséges, ha elengedted az összes bűntudatot, neheztelést, haragot, ami a lelkedet nyomja.
Ha kinyitod a szíved, és befogadó lesz a lelked minden új változásra, csodálatos változások történhetnek az életedbe. Ne légy kishitű, tudd, hogy megérdemled a sikert a bőséget az életedbe Te is, ez nemcsak mások kiváltsága lehet. Örülj annak ahol vagy, örülj annak, ami vagy… keresd meg benne azt a pozitív jóérzést, aminek hálát adhatsz! A pozitív, örömteli élet a tiéd lehet, ha elhiszed, hogy megérdemled! És elkezdődhetnek a csodák…
Ad hozzá a hited, és a fénnyel teli jövőd elérkezik hozzád!

 

Asajah
spirituális tanácsadó – léleklátó médium
tarot mester-jós, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász – angyalterapeuta

 

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Tarot – Sorselemzés  –  Útmutató tanácsadás.
Energetikai tisztítások.