Alternatív gyógyászat

Auraszennyeződések.

A szerelmi kapcsolatok okán nemcsak a lelkek kapcsolódnak össze, hanem az aurák is. Az intim együttlétek alatt összeolvadnak az energiák. Azok, akik egyszerre több emberrel is tartanak fenn szexuális kapcsolatot mindenféle energetikával szennyeződhetnek. Felveszik más emberek aura szennyeződéseit.

Az együttlétek alatt annak az embernek az energiáját is magadba szívod, akivel a társad korábban együtt volt. Így bensőséges viszonyba keveredhetsz olyan energiákkal, amiket talán leginkább el szeretnél kerülni.
A negatív gondolatformák, pl. az irigység és a harag mind hozzáragadhat az auránkhoz, és balszerencsét hozhat rád. Többek között baleseteket, betegségeket, heves vitákat, kisebbségi érzést, pech sorozatot okozhatnak. Ha olyannal vagy, akin rontás van, az rajtad is tapadhat. Gondold csak el, ha ilyen energiákkal keveredsz valójában ebben merítkezel.
Az aura megtisztítása nélkülözhetetlen a spirituális higiéniához. Nagyon fontos, hogy tisztítsd ki minden nap az aurádat, hiszen a szennyezett aura alacsony energiaszintet eredményez. Ezzel lehet, hogy épen azok számára leszel kellemetlen, akikkel pont kapcsolatba szeretnél lépni.


A te választásod hogyan élsz. Ha magasabb rezgésszinten szeretnél élni, válassz olyan társakat és elfoglaltságokat, akikkel, és amivel emelheted a rezgésszinted.
Az alacsony rezgésszinten hasonló energetikával rendelkezőket tudsz szinte csak bevonzani, és ezzel egyre lejjebb épülhet az energetikai rendszered is.
Szeretettel várom energiagyógyászként az ezoterikus Hölgyeket  csakra-aura tisztító harmonizálásra, vibrációs rezgésszint emelésre. Ha úgy érezd, hogy az csakra-aura meditációiddal nem sok sikert értél el,  keress meg, egyeztess velem az órás programra.  Szeretettel-léleköleléssel:

Asajah
spirituális tanácsadó-ezoterikus tanító
tarot-elemző mesterjós
angyalos gyászterapeuta
energiagyógyász spiritiszta
önismereti és párkapcsolati coach

Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Bejelentkezés: 0620 278 26 12 – hétvégén is!
Elérhetőségem: délelőtt 10-től este 20-ig.
Személyes fogadóidő a stúdióba: délután 14-től este 20-ig.
Messengeres idő – előre egyeztetett videóhívással már délelőtt 10-től.

Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:
https://asajah.hu/asajah-studio-10/

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:
https://asajah.hu