Ásványvilág

A legerősebb mesterkő

A citrin hagyományosan a bőség és az önmegvalósítás, a köldökcsakra energetizálásának kedvelt ásványa. Serkenti az emésztést, a lépet és a hasnyálmirigyet. Megszünteti a vesék és az epe fertőzéseit, gyógyítja a szemproblémákat, serkenti a vér áramlását, méregteleníti a vért, aktiválja a csecsemő- és egyensúlyba hozza a pajzsmirigyet. Melegítő hatása van és erősíti az idegeket.

A citrin az egyik legjobb kristály a napfonat csakra aktiválására. Ha gyászt, érzelmi fájdalmat élsz át, vagy szomorú vagy, ez a kő a legjobb megoldás számodra. Helyezz elé egy citrint a szívcsakrád fölé. Minden negatív energiát és érzelmet teljesen felszív és átalakít. Használat után tisztítsd meg  hideg folyóvízzel, majd töltsd fel hold- és napfénnyel, hogy újra aktív legyen. Bármikor használhatod angyal energiáját – a citrin Gábriel arkangyal köve.

Ez a csodakő támogatja a méregtelenítést és az anyagcsere optimális működését is. Javítja a tetterőt és a koncentrációt is, tisztítja az aurát.
Támogató hatása által a pénz áramlását gátló problémáinktól is könnyebben megszabadulhatunk. Meditációhoz alkalmazható marokkőként is, ekkor segítheti álmaink megvalósítását. A misztikus  ásvány hatása által rugalmasabban tudunk döntéseket hozni. Segít legyőzni a fóbiákat és a félelmeket.


Mesés, aktív energiája van – van egy az angyal oltáromon is, de  – karkötőként is – szeretem és kedvelem. Szeretettel ajánlom a Hölgyeknek! Léleköleléssel:

Asajah
spirituális tanácsadó-ezoterikus tanító
tarot-elemző mesterjós
angyalos gyászterapeuta
energiagyógyász spiritiszta
önismereti és párkapcsolati coach

Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:
https://asajah.hu/asajah-studio-10/

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:
https://asajah.hu