Jupiter-Uránusz együtt rezgésben

Az együttállás: április 20-tól egészen június 1-ig szerencsés időszakot jelöl.

A Jupiter, a bőség,  növekedés, optimizmus és nagy szerencse bolygója. Az Uránusz a megújító, forradalmasító, szabad gondolkodású, reformer.
A Jupiter őrzője Zadkiel arkangyal, az Uránusz őrzője Uriel arkangyal, kérhetsz tőlük szellemszintű támogatást.


A Bika jegyében, a Halak-Mars erejében most szembe nézhetsz az életeddel: Meditálj rá, hol, miben lenne érdemes életedet átalakítanod. Az együttállás időszakban nagy megtisztulást, radikális megújulást, felszabadulást, váratlan növekedést, szerencsés fordulatokat tapasztalhatunk.
Ne állj ellen a változásnak, az áldásos megújulásnak: Engedd el a régi mintát, az elavult nézeteidet. Reformáld meg a gondolkodásodat a merkúri erőtérben: ideje változtatnod az értékrendeden. Csakis olyan dologba fogj bele, olyan döntést hozz, amit pontosan végig tudsz vinni – meggondolatlanságba ne keveredj. Vigyázz, a kecsegtetéssel – légy figyelmes az illuzórikus csapdákra.
A Rák, a Skorpió, a Halak, a Bika és a Bak napjegyűek nagy szerencsére számíthatnak – vegyétek észre a jó lehetőségeket.
Nagy lendületet ad majd Mindenkinek a  skorpiós áprilisi telihold 24-én, majd az  az újra aktívba váltó Merkúr a Kos jegyében április 25-től.  Kezdj el egy szerencsésebb, sikeresebb életet – Aki mer, az nyer!


Nagy döntések, sorsfordulati lépések előtt javallott belenézni a jövődbe: Tarot-elemzéssel  (számmisztika-asztrológia) várom a Hölgyeket a héten is nagy szeretettel. Grátisz: energetikai blokkoldás, vibrációs-rezgésszint emelés, angyalozás. Léleköleléssel:

Asajah
spirituális tanácsadó-ezoterikus tanító
tarot-elemző mesterjós
angyalos gyászterapeuta
energiagyógyász spiritiszta
önismereti és párkapcsolati coach

Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Bejelentkezés: 0620 278 26 12 – hétvégén is!
Elérhetőségem: délelőtt 10-től este 20-ig.
Személyes fogadóidő a stúdióba: délután 14-től este 20-ig.
Messengeres idő – előre egyeztetett videóhívással már délelőtt 10-től.

Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:
https://asajah.hu/asajah-studio-10/

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:
https://asajah.hu