Amikor a férfi ‘megszökik’!

Fontos a bizalom – avagy lehet-e élni egy elrontott kapcsolatban!?

Egy spirituális ember számára alap az empátia, az együttérzés, a tolerancia, a bizalom, az őszinteség és a hűség. Ösztönös „szeretetcselekvések”. És hogy mitől lesz jó egy kapcsolat számukra, attól hogy tudatosan a kapcsolat építésén dolgoznak, egymással szövetségben. Ebben a kapcsolatban fel sem merülhet a féltékenység, és a bizalmatlanság. A vita nem veszekedés,hanem átbeszélés – és ez is a fejlődést képviseli. Tudják, hogy amíg a közös az útjuk együtt maradnak – a valódi szeretet-szerelem állapotában. Nem két félként két egészként együtt rezegve, egymást tisztelve, megbecsülve.

Mivel az Univerzumban nincs véletlen, az is törvényszerű, hogy milyen partnerrel találkozol. A társkapcsolatban jelentkező nehézségek tehát mindig belőled fakadnak, nem pedig a másikból, értelemszerűen tehát csak te tudod megoldani őket. Igazi társkapcsolat kizárólag két önálló, “egészséges” lény között jöhet létre.

A szerelem hatalmas dolog, amelyet minden emberbe belekódoltak.
Skypes tanácsadásra egy külföldi hölgy keresett meg nemrégiben. Bánatosan mesélte el, hogy a férfi, akit szeretet elhagyta őt… Mindenképpen szeretné a kapcsolatát vele visszaállítani.
Egy elemzést készítettem a konzultációra: Mindkét ember birtokló típus – az egyik szabad szellemű, a másik eléggé sarkos, merev. Mindkettő feng-shui rezgése kiegészítette, építőleg a másikat. Ezért is voltak három évig együtt. Marakodtak pedig sokat. A veszekedés témája a féltékenység volt. Felnőtt, értelmiségi létüket bemocskolta a hitetlenkedő bizalmatlanság. Igazi oka nem is volt talán…inkább az önbizalomhiány, meg az én jobb vagyok akárkinél szindróma lelkesítette a szépasszony dacát! Aztán a hölgy  az egyre sűrűsödő sípákoló-nyüszögő hisztériás rohamait a férfi már nehezen viselte el… Alapvetően meg volt eleinte a szeretet… Lassan harag költözött a pár közé – elidegenedtek. A férfi elszökött… a problémák előtt, s önmaga elől… A pájra szemébe se mer nézni… még nincs tisztában azzal, hogy nyitva maradt egy ajtó, amit vagy becsukni kellene, de nem haraggal, vagy pedig átmenni rajta – megbékélt akarattal. Spirituális embernek tartják magukat – a válaszút előttük áll. Mágia ide- mágia oda szent a szabad akarat. Amíg át nem beszélik nyugodt bizalommal kinek mit kell változtatnia ez ügyben addig él a harc közöttük, s nem lesz változás.
A párkapcsolat elemzés bizonyította, hogy egyikük sem a másikuk valódi társa. Egymás segítő félként kerültek a kapcsolatba. Se szenvedély, se szerelem – amolyan jó, hogy ez is van alapon. A lapokat néztem…A férfi újabb hódításba kezd majd valamikor a nyáron… a hölgy pedig miután ‘elgyászolja párját’ – úgy valahogy az őszi időben találhat kalandot magának. A hölgynek egy od-éterikus szál tisztítást, majd elengedést javasoltam. Harag ne maradjon, a tudat és a lélek tisztuljon… Semmi át ne vivődjön a legközelebbi kapcsolatba. Ha ló nincs a szamár is jó – elvét elvette – törekszik a legnagyobb bizalommal a hitelesre.
Most még nem érettek a kapcsolatra… fejlődniük kell. A tisztulási-tanulási időszak még eltart egy jó pár évig… s még azt sem tartom kizártnak, hogy újra összekeverednek majd…habár nagyon nagy a szakadék közöttük. Bizton számíthatnak mindketten egy igazi, hiteles kapcsolatra…ha kidolgozzák, s átdolgozzák ezt a tévedést. Változni fognak… Megteremtik önmagukat annak, akinek a társukat szeretnék.

Asajah
spirituális tanácsadó – léleklátó médium
tarot mester-jós, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász – angyalterapeuta

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Tarot – Sorselemzés – Párkapcsolat elemzés.
Oldások.