Tarot tanácsok – sorsfordulati döntésekben.

„Mindannyiunk életében eljön az a nap, amikor döntenünk kell, hogy melyik utat választjuk. És ha már ráléptünk, többé nem érdemes azon gondolkozni, mi lett volna, ha máshogy döntünk. Abból kell a legtöbbet kihoznunk, amit választottunk. Sohasem fogjuk megtudni, milyen dolgokat tartogatott volna nekünk a sors a másik úton, még ha álmatlan éjszakákon néha eszünkbe is jut, hogy talán az lett volna a jobb. Valójában a tökéletesség csak bennünk létezik, mi döntjük el, mit tartunk tökéletesnek. Minden út máshová vezet, de csak a mi lépéseink segíthetnek megtalálni a boldog pillanatokat bármely úton.” – Kilian Jornet

A nyár hamarosan megmutatja magát. Itt az idő elengedni: a régi hitrendszereket, áldozatszerepeket, negatív ideológiákat, lehúzó embereket, helyzeteket… Oldásnak van itt a helye. Blokkoldásnak, hogy új élet kezdődjön minden téren az új sorskörben utunkon. Új barátok jönnek, új szerelmet, új lehetőségek… Új fényben tündökölhetünk, ragyogó fényünkkel messzire világítva el. Másoknak is utat mutathatunk – átrendezve életünk.

 

SORSFORDULATI DÖNTÉSEKKEL SZERETETTEL VÁRLAK!

A TAROT A LEGJOBB MEGOLDÁST MUTATJA MEG.
A spirituális tanácsadás során sok mindenre válasz érkezik meg: Az opciók a lehetőségeket vázolják fel. A számmisztika és a csillagok is segítenek. Ne emészd magad, ne vergődj kétségek között. A sorselemzés utat mutat – a tarot bölcsessége élni tanít.

Ajándék a Csakra-aura tisztítás, szívcsakra blokkoldás segítelek, a program részeként. Egy magasabb energiaszinten – ahol már a félelemenergiák nem blokkolnak – máshogyan látod már a dolgokat… minden kivilágosodik, és a helyére kerül. Áldásos lehetőség – hála és szeretet, köszönet, ha bizalmaddal megtisztelsz.
Léleköleléssel:

Asajah
spirituális tanácsadó – léleklátó médium
tarot mester-jós, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász – angyalterapeuta


Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Tarot – Sorselemzés – Oldás, blokkoldás.
Bejelentkezés tanácsadásra: 20 278 26 12
skype: asajah1