Heti tarot – növőholdas időkre.

Heti tarot
Pünkösdi energiákban vagyunk. Növőholdas hetünk van.

„Köszönöm, amit látok: a teremtett világot, hogy még a rossz sem céltalan; mindennek jelentése van.” – Vas István

Ezt fontos tudnod: Ha lélekben nyitott vagy és magabiztos teljes szívvel éled az életedet!  Amikor készen állsz minden megtapasztalásra – készen vagy minden kihívásra.  Arra, hogy megéled az életed, a saját sorsodban.  Ha figyelsz a jelekre és érzékeled az üzeneteket – az égi világgal szövetségben állsz.  Állandóan veled vannak és segítenek neked a segítőid, hogy jobban és tisztábban láss… Mindezt azért, hogy csapdába ne kerülj, el ne térítsenek, ne manipuláljanak, és ne vezessenek meg. Figyelj rájuk, mert vezetnek és védenek, hogy a fényoldalon állj. Ahhoz, hogy tisztán láss, választani és dönteni tudj: Meg kell, hogy éld a belső békédet önmagaddal.

 

A NAP XIX.
Erős energiákban kezdjük a hetet:  Az Univerzum segít neked, hogy építkezz, hogy több legyél, hogy gyarapodj, hogy jóllétben élj. Égi ajándék, anyagi bőség. Élet-áldás energiák áradnak az égből – a tiszta lelkeknek egy szép új kezdetet hozhat a hét eleji időszak…stabilan, bőkezűen. Cselekedj bölcsen és hálával;  fogadd el a jó lehetőségeket… Igen aktívak leszünk a pozitív energiákra koncentrálva. (Ne hagyd, hogy felbosszantsanak.) Fogadjátok be a Szent Szellem áldásos rezgését, mert így így minden feladatodban támogatott leszel. Mosolyogj rá belső napoddal a világra, és a világ ezerszeres tükrözéssel fog visszamosolyogni rád! (A hét elején Oroszlán-Szűz növőholdban leszünk.)

 


A HOLD XVIII.

Irigy emberek is akadnak, bárhová is mész majd a következő napokban. A rontó energiákat kerüld csak el – vedd körbe magad pozitív fénnyel. Ne állj le ilyen alacsony szintű rezgésekkel közeledő emberekkel se vitázni, se társalogni, mert csak lemerítenek. Barátságaidban is csak azokat tarts meg amelyek építenek. A rosszakarók a sötétség zsoldosai, ha nem figyelsz rájuk ártani se tudnak Neked. A sorsodat építsd – és ne törődj a gonosszal. Tervezd meg a napodat – és kerüld a konfliktusokat. A szépre törekedj, a harmóniádat őrizd meg! (Mérleg növőholdra készülj.)

 


A MÉRTÉKLETESSÉG XIV.

A hétvége is nagy változást hozhat annak, aki nem zárkózik el az közeledő újtól. Ami régóta készül, az most megérkezik, amit kívántál valóra válhat. Nyugalom és derű a legfontosabb… Minden ami jön hozzád érkezik. Komoly döntéseket most ne hozz! – vigyázz arra, hogy kinek nyílsz meg.  Adj,hogy kapj… a romantika hívogat. De a hétvége a meditálásnak, és mindenféle spirituális tevékenységnek is kedvez.  A lelki tisztulás a cél leginkább. Engedd el a félelemenergiákat, és koncentrálj a lehetőségeidre inkább. Lehet teremteni a képzeleted erejével – az égiek erős energiákkal segítenek, s hozzák le majd az anyagi világba a manifesztált teremtésedet.  Kérd az Őrangyalodat, hogy akaratod megerősítve haladj. (Skorpió növőholdban leszünk.)

 


Mindig figyelj magadra, az égiek folyamatosan üzennek neked. Jeleket küldenek hogyan, miként lehet jobb a sorsod.  Figyelj az álmaidra, és időnként ne sajnáld az időt és meditálj, csendesedj le… Sorsteremtő meditációkkal kedveskedek neked, ha felkeresel. Aura- és csakra tisztító energiákkal, harmadik szem és szívcsakra nyitással segítelek, hogy a blokkoldó energiákkal egy magasabb rezgésszintbe kerülhess. A  legjobb, amit magadért teszel,  hogy az alapokkal kezded: Az én szeretet és a hála felemel. A rezgésszinted tartsd mindig magasan, így nem sodródhatsz el!

A TAROT BÖLCSESSÉGE ÉLNI TANÍT!

A lapokat a Kazanlár-féle tarotból húztam, az égiek vezették a kezem, mindent tisztán hallottam.

Asajah
spirituális tanácsadó – léleklátó médium,
tarot mester-jós, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász -angyalterapeuta


A fentik egy általános jóslás – mert hát mindenkinek más története van, ha magas rezgésszinten élsz mindez valóra válhat. Személyes tarot elemzés egyéni konzultációba kérhető. Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:Tarot – Sorselemzés- Oldás, blokkoldás.