Amikor a sors keze közbelép!

Sorsutak – szaturnuszi hatás.
Amikor minden összedől és nincs tovább… Ez csak egy érzés, hiszen mindig van egy jobb és egy még jobb megoldás… előbb utóbb rá fogsz jönni, hogy ez így működik, azért hogy  szintet lépjél egy minőségibb lét felé.

Vigyázz a panaszkodó, gyűlölet energiákkal csak lehúzod a rezgésszintedet, ezzel sorsot építeni,  teremteni nem lehet! Egy kedves kis ismerősömnek  (halak napjegyű, ráadásul a Lilith-holdja a Halakban stagnál) felmondtak a munkahelyén. Váratlanul érte – az uránuszi energiák hirtelen törtek rá, gondolja talán… Pedig az előző sorselemzésben már említettem neki, hogy jobb lenne egy másik állás után néznie, ahogy teheti. És bekövetkezett a szaturnuszi áldás – nem vette komolyan a jóslást, s nem lépett időben, így hát  sorsbolygónk kényszerítette tovább. Most dühös és fusztrált. Panaszkodik, és ócsárkodik…akinek csak teheti, na és persze sajnáltatja magát…  Mindaz ami történt érte volt, azért volt, hogy haladjon tovább. Azért történt, mert nem jó helyen volt, mert már kinőtte azt a szituációt, mert fejlődni ott nem lehetett volna hová.

Nagyon kell lépni, jó nagyot!
Amit most látunk az egy nagy változás: a lapok egy olyan utat mutatnak, ami eleinte kellemetlen, ámbár hasznos lehet, a későbbekben megtalálja a helyét. Váltani kell, mást kell kipróbálnia, másban lehet érvényesülnie. Amibe bele fog sikeres lesz, mert örömmel végzi majd el.
Amit szeretünk, abban mindig jók vagyunk, és sikeresek lehetünk!
A következő sorskör a fejlődést mutatja, az elérhető lehetőségeket. Ötös személyes éve van anyagi síkban rezegnek az energiák. Sokat kell változtatnia önmagán, a belső munkát máris elkezdjük egy tudat módosítással – agykontroll technikával! – ami arra inspirálja, hogy a régi elavult megszokott útját végre félelem nélkül elengedhesse, és örömben induljon neki az új életének. Élvezze a kihívást, és szorgoskodjon együtt az égiekkel, hogy össze is jöjjön a csodás változás. Ismeritek a hetvenkét órás szabályt!
Amikor egy feladat ‘feljön’ cselekvő energiákkal el kell kezdeni a megvalósítás.  Nemcsak az égbe felküldött mantrákat, kéréseket és imákat javaslom számára, hanem a teremtő mágiát is, amivel vizualizálhatja élete alakulását. Hinne kell benne, mert elérni csak így tudja. Érdemes figyelni a jeleket, és érdeklődni a lehetőségekről. (Például ha folyton egy régi ismerősöd képe jelenik meg lelki szemeid előtt valószínüleg ő fog segíteni neked, ha neten véletlenül  rákattintasz egy oldalra, lehet hogy ott lesz a megoldás… mert sorszerűség van, nem véletlen!) Nincsenek bűnösök, akik őt kirúgták,  – mindenkivel lelki szerződésünk van, az teljesedik csupán! – a sors keze lendítette tovább – hogy szebb világba tudhassa magát. Szerencse és áldás volt a felmondás. Később már érti a dolgok nyitját, és hálás az Univerzumnak azért, hogy fel és megszabadította régi énjétől, és lehetővé teszi számára az átalakulást.

Ahol bezárul egy egy ajtó, ott nyílik egy másik…
A változást nem várni kell, hanem tenni is kell érte! Ha az isteni gondviseléssel együtt cselekszel, be is tudsz lépni majd ezen a kapun, új életed dimenziókapuján, egy magasabb minőség felé. Igaz ugyan, hogy tanulni kell hozzá, de megéri a munkát. A spirituális emberi lét jelölje a sorsutazás.
Amikor bejelölsz egy tanácsadót, azaz a sors eléd teszi,  vagy sokat látod a jegyzeteit, a mantráit, vagy az írásait… érdemes elgondolkodnom, hogy mit üzen ezzel az univerzum neked. Mert nemcsak a madártollak az üzenetek… Minden visszatérő gondolat, és érzés az lehet! Talán útmutatást kapnál, segítőenergiákat – időt szentelni a saját életedre sohasem késő, mindig jól jöhet!
Szeretettel várom mindazokat a hölgyeket akik a spirituális útra léptek – és a tanácsadótól nem prikézsiás döntést kérnek, hanem tisztánlátó helyzetfelismerő megoldásokat, terápiákat, és lehetős
égieket, és opciókat. A döntés mindig a te kezedben van, mert a te életedet csakis te élheted meg, csakis te vállalhatsz érte felelősséget, azt más nem teheti meg helyetted!
Hálás szívvel köszön el tőlem, baráti öleléssel invitálom vissza, hogy folytassuk az elkezdett munkát…

Léleköleléssel:

Asajah

spirituális tanácsadó, tarot mester-jós
léleklátó médium, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Sorselemzés – Tarot – Spirituális terápiák
Kapcsolat: 06202782612
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Messengeren és skypeon is elérhető vagyok.

Ezoterikus szakterületeim, amiben kereshetsz:
https://asajah.hu/szolgaltatasok/asajah-studio-2.php