Hatalmas energiákkal érkezik a májusi Újhold!

Újhold a Bikában – tavaszi időben, teremtő mágiában!

Lépj, túl a lehúzó múlton, hogy megújulhass. Minden anyagi, gazdasági pénzügyekre, biztonság érzésére, önbizalomra vonatkozó tervünket most van ideje elindítani!

2019. május 5-én, vasárnap  0 óra 45 perckor  Bika Újhold érkezik meg! Az Újhold a legszerencsésebb idő az új dolgok elkezdésére – tervezés és célmegvalósítás energiákat kapunk most az égiektől.  Szerelmi varázslatokkal és teremtő, elengedő mágiákkal foglalatoskodhatsz, de szerelmi kötések oldására is jó az időpontban vagy. A marsikus jupiteri energiák kedvezőleg hatnak. Nagy energiák szabadulnak fel – a szerencseköveidet is feltöltheted! – a holdfürdő remek lehetőséget ad. Romantikázni és jó idő lesz – régi karmikus barátságok is újra érinthetnek. https://asajah.hu/ezovilag/parkapcsolatot-megerosito-szerelmi-magiak.php


Van akinél újhold napja inaktív maradhat, de a későbbi napok jó változást hoznak. Csak tervezz, álmodd meg és hangolódj a belső hangodra – a szív mindig tudja, hogy mit, az ész pedig, hogy mikor van a legjobb időpont. Ne kapaszkodj görcsösen ahhoz, amit nem ad áldást számodra. Ne nyomd el az érzéseidet, légy összhangban valódi vágyaiddal. Most lezárhatsz egy karmikus ciklust – és letisztult erőben kezdhetsz egy másik kört. Áldásos energiák áradnak, nyílj meg hálával. Légy türelmes és kitartó a célmegvalósításban. Szaturnusz mindig jelez: a fizikai tünetek jelentkezése jelezheti az elakadást. Ha blokkot tapasztalsz spirituális tanácsadásaimon, terápiás megoldásokkal szeretettel várlak, keress meg bátran.


Ugyanezen a napon Anyák napja lesz – a Hold jegyébe érkező Bika az anyaság, a nőiesség, a termékenység szimbóluma kisugárzással, harmonikus, szeretetteljes energiákat áraszt majd. Köszöntjük fel az édesanyákat, kedveskedjünk nekik amivel csak tudunk – elhunyt, még le nem született szeretetteiddel is felveheted a kapcsolatot.  Egy kedves gesztus, egy szerető gondolat körbeölelheti a napodat. https://asajah.hu/gondolatok/feltetel-nelkuli-szeretet-elhivatottsaga.php?

Az Időkapuban a Kerubok karának őrangyala Haziél áll. Aggasztó helyzetek megoldásában kérhetjük a segítségét. Hasznos lehet, ha ezen az éjjelen angyalmágiát is készítesz, ahová bőségangyalodat is meginvitálhatod az őrangyalod kíséretében.

Május a változás hónapja, fogadd szeretettel a változást – a nagy energiák áldásos energiákat árasztanak. Engedd el a múlt lehúzó rezgéseit, hogy meg tudd fogadni az új energiát felemelő, teremtő érzéseit. Ha angyaloznál szeretettel várlak akár újhold napján – akár másik időpontban is a májusi angyaltanfolyamok is elérhetők már, csak annyi kell, hogy regisztrálj!

Kívánom, hogy ez a csodás újhold hozzon számodra szerencsés élethelyzeteket, szerencsés kapcsolatokat, és szerencséd, sikered legyen mindenben! Gondolataidat csakis a jóra összpontosítsd, tudd hogy megérdemled a csodát!

Lélekölelésem:

Asajah

spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Sorselemzés – Tarot – Spirituális terápiák
Kapcsolat: 06202782612
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Messengeren és skypeon is elérhető vagyok.

Ezoterikus szakterületeim, amiben kereshetsz:
https://asajah.hu/szolgaltatasok/asajah-studio-2.php