Se előbb, se később…

Amikor megérik az Idő!

„Senkit sem lehet a változásra kényszeríteni. változás kapui bennünk vannak, és csak belülről nyithatók.” – Marilyn Fergusson


Egy nagyon régi ismerősöm keresett fel a hétvégén – fontos döntés előtt állt, sürgős késztetést érzett, hogy valakivel megbeszélje a bizalmasan a miérteket.
Szeretettel fogadtam, mint mindig – alaposan felkészültem. A téma a munkahelyváltás volt, avagy a maradás a régi helyen. Szereti, de valahogy többre vágyik,  ahol jobban meg tudná mutatná magát,önmagának, és a világnak. De nem kihívásra vágyik – arra még gyenge – mondta egyszerűen legyintve. Akadna egy másik hely is, ahová menne, de mégiscsak az előbbinél maradna, nem menne. Hezitálást hezitálás követ…
A lapok azt mutatták, hogy ha a régi helyen marad – a főnöknője is jobban megkedveli majd! – nagyobb lesz a kedve, s az önbizalma is megjön.  Így hát őszre elfoglalja  majd azt a még, magát meg nem mutató állást, amit a sorsa takar. Az még ettől is jobb lesz.
Arra kér, hogy az aurájában ‘olvassak’ kicsit… Szorgalmas munkás hétköznapokat látok, semmi kihívást, csöndes nyugalmat. Barátkozó társakat, és egyre vidámabb lehetőségeket a baráti kapcsolatokra. Aztán egy örömhírt kap majd… a munkával kapcsolatosan. Előrelépést érzek-látok. Mégis úgy fog dönteni, hogy ezt el nem fogadja, hanem a  még jobb lehetőséget válassza, mert önbizalma megnőtt, és már a kihívást akarja. Az új állás, az új munkahely mellett dönt. Szép és jó lehetőségek jönnek…
Majd a konzultáció vége felé  készítünk egy fehér mágiás megoldást a sok jó dologra. Mert hát biztos, ami biztos…de azt is azt mutatja, hogy eléri a célját, érnek a lehetőségek, lépésről lépésre  haladva. Kedvező légkört mutat az asztrológiai képlete is – Szaturnusz kegyes lesz hozzá! Egyszerű, de nagyon aktív erős töltetű mantrát ajánlom számára – amit el is kezdhet használni.  Kap még tőlem egy grátisz energetikai rezgésszint emelést, aminek igen nagy hasznát veszi most is, kedve is jobb lesz, biztosabb magában.

Megköszöni a fáradozásomat, ami számomra a legszebb örömteli szolgálat – és már lép tovább nagy lendülettel, áldást hozó létébe.
Ha bizonytalan vagy, akkor is ránézhetünk, ha döntésképtelen vagy akkor is kérdezhetünk. Az égik mindig tudják a válaszokat, mutatják az utat, s nyomatékot adnak a bizonytalan időkben.

Léleköleléssel:

Asajah

spirituális tanácsadó – léleklátó médium
tarot mester-jós, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Tarot – Sorselemzés – Auraolvasás
Energetikai tisztítások-rezgésszint emelés
Kapcsolat: 06202782612
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Messengereb és skypeon is elérhető vagyok.
Ezoterikus szakterületeim:
https://asajah.hu/szolgaltatasok/asajah-studio-2.php