Párkapcsolatot megerősítő szerelmi mágiák

Május a szerelem hónapja.
Tavasszal  sokan találnak párra, egyesek csak flörtölnek, mások házasságot kötnek, van aki pedig kezd elhidegülni a párjától. A  megszokás unalomba fulladhat – lyenkor érdemes éleszteni a szerelem tüzét!


Nem bűbáj, varázslat pozitív energiákkal!
A szerelemi mágia nem egyenlő a szerelmi kötéssel. A szerelmi kötés fekete mágia. A szerelmet megerősítő mágia angyalokkal végzett áldást hozó energia. Működése pozitív energiákat mozgat meg a kapcsolatban és erősíti az összetartozás, a szeretet-szerelem érzését.
Akkor érdemes ezt elvégeztetni, ha kezd ellaposodni az egyébként jól működő szeretet kapcsolat, a házasság kezd unalomba fulladni, vagy pedig a szerelem tüze elillan.


Nincs időhöz kötve, bármikor alkalmazható!
Bármikor jelentkezhetsz nálam bátran erre a mágikus szertartásra – általában egy hónapon belül elkezdődhet a hatása. A szerelmi mágia folytán erősödik a párok között a szerelem érzése, jobbul a kommunikáció, intenzívebb lesz a szexuális élet, és erőteljesebb lesz az összetartozás érzése, az intimitás fokozódik, jobban ki tudják fejezni a felek az éréseiket egymás felé. Amennyiben olyan emberre kéred a szertartás elvégzését, akivel nincs dolgod, közös jövőd – eltanácsollak tőle. Ezt előre érdemes megnézned, és ha ilyen van, akkor hasznosabb a szerelmi bevonzás elvégzése olyan partnerre, akivel közös jövőd, boldogságos életed lehet majd.
Angyali energiákkal, megszentelt térben!

Az erősítő szertartást fehér mágiával végzem, és  ha szükséges többször is megismétlem. De jöhetsz hozzám szerelmi kötés oldására is, és bevonzó szerelmi mágiát is készítek számodra, ha elakadásban vagy a szerelmi életedben.
Akkor érdemes kérned, ha úgy érzed a szerelmi életed blokkolva van, áldatlan, és boldogságtalan a kapcsolatod a pároddal, a férjeddel, vagy a szeretőddel.
A szertartást nem végzem el, ha akire kéred boldog családi kapcsolatban él másvalakivel. Angyali energiákkal dolgozom, magas energetikájú, arkangyalokkal megáldott, megszentelt térben.
Szeretettel várom a spirituális úton járó Hölgyeket!

Léleköleléssel:

Asajah 

spirituális tanácsadó – léleklátó médium
tarot mester-jós, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Szerelmi jóslás- szerelmet megerősítő mágiák
Szerelemkötés törlése – bevonzó angyalmágiák
Kapcsolat: 06202782612
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Skypeon és messengeren is elérhető vagyok.
Ezoterikus szakterületei:
https://asajah.hu/szolgaltatasok/asajah-studio-2.php