Májusi energiákban – a változás havában!

Május hava ígéret hava, pünkösd hava

Május havunk a számmisztikában  az ötös rezgése alatt áll. Ez a szám a változással, az átalakulással, a transzmutációval és az alkímiai folyamatokkal van összefüggésben. Valami megváltozik az életedben, vagy érlelődik a változás – az előnyödre. A tarot nagy arkánum lapja, a Próféta a misztikus küldetés energiáját javallja. A hit világát, a vallásos bizonyosságból eredő mély bizalmat testesíti meg.
Három bolygónk is retrográdban: a Plútó, a Szaturnusz és a Jupiter.
A plútói hatás kötelékeket vághat el, amitől nem volt erőnk elmozdulni, abból. Kiránt, kihúz és letisztít, hogy ragyogva indulhassunk tovább. Kitisztítja a görcsös ragaszkodást, az ítélkezést, a neheztelést, a vádaskodást.  Légy partnere ebben a tisztító munkával, hogy
Egyesek kaotikusnak élhetik meg ezt az időszakot, habár ezoterikus szemmel, spirituális nézőpontban segítőleg hathat az új,  tiszta kezdetek elindításában. Van akinek ez szélsőséges, indulatos időszakot hozhat – mindenki másképpen éli meg ezeket a heteket. A szaturnuszi erőtér a jóvátételre invitál majd. A jupiteri időszak előhozza azokat az előző életbeli tudásodat, amiben jó vagy – amit továbbfejlesztve különleges értékeket éleszthetsz fel. Az energiák mindenkinél a méregtelenítésnek kedveznek majd – tértisztításnak is igen kedvező időben leszünk. Május hónapunk angyala Ambriel, aki segít a gonosz erők elhárításában.


A hónap fontosabb napjai

Május 1.  A munka, a szerelem és a termékenység ünnepe. Ünnepeld meg szertetteiddel – szentelj minőségi időt szerelmednek – csodás vénuszi energiák hatnak. Intimitásra, békülésre és meghitt kapcsolatra kedvező idő van.

Az Újhold a Bikában május 5-én érkezik meg. Szerencsés idő az új dolgok elkezdésére – tervezés, célmegvalósítás energiákat kapunk majd. Szerelmi varázslatokkal és elengedő mágiákkal foglalatoskodhatsz, de szerelmi kötések oldására is jó az időpontban vagy. Nagy energiák szabadulnak fel – a szerencseköveidet is feltöltheted! – a holdfürdő remek lehetőséget ad, akár romantikázni is lehet. Van akinél újhold napja inaktív maradhat, de a későbbi napok jó változást hoznak. Csak tervezz, álmodd meg és hangolódj a belső hangodra – a szív mindig tudja, hogy mit, az ész pedig, hogy mikor van a legjobb időpont. Lépj, túl a lehúzó múlton, hogy megújulhass.
Ugyanezen a napon   Anyák napja lesz – a Hold jegyébe érkező Bika az anyaság, a nőiesség, a termékenység szimbóluma kisugárzással,  harmonikus, szeretetteljes energiákat áraszt majd.

Május 6-án  a Merkúr a Bikába lép.  A cselekvéshez kaphatsz most nagy energiát. Minden földi dolog égi segítséggel áld. Légy őszinte teremtője sorsodnak – át és megbeszélések nagy ideje lesz – senkit se sértsél meg!Kommunikálj megértő türelemmel, elfogadó szeretettel.

Május 7-e Csodanap a védikus naptár szerint. Ilyenkor a Nap és a Hold erőteljes energiákba vannak – csodás lehetőségek kínálkozhatnak, szerencséje lehet annak aki észreveszi  a jeleket. Minden amiben ezen a napon kezdesz pozitív energiákban annak szerencsés kimenetele lesz.

Május 12, 13, 14-ei  Fagyosszentekben igen aktív energiák hatnak az Oroszlán és Szűz  jegyében. Frissebbek és határozottabbak lehetünk, sorsdolgainkban.

Május 18-én telítődik a  Hold a  vizes Skorpió jegyében – tízmilliószoros napunk lesz. Hatalmas energiákkal segít most is az Univerzum. Megerősítő szertartásokat érdemes csinálni. Ezen a napon keresd mindenben az egyensúlyt és az igazságot – a Vénusz együtt áll majd az Uránusszal.

Május 26-ai  Gyermeknapon az Ikrek Nap energiája a az építő jellegű gyermekprogramokra inspirálhat.

Május 31-től június 4-ig a Merkúr az Ikrekben, a saját jegyében áll majd – szemben a Nyilas jupiteri energiájával. Egyesítsd a földit az égivel – lásd meg mindenben a spirituális energiákat, és tedd a dolgodat a Mindenség szellemében.

Legyetek szeretettel és türelemmel magatok és mások iránt. Nagy változásokat hoz a május a szerelmeseknek is. Régi barátságok alakulhatnak át, szerelmek szövődhetnek, lélektársak találhatnak egymásra. Van ahol mélyül majd a kapcsolat, de lesznek olyanok is akik szakítanak. Kerüljétek a vitákat és törekedjenek a harmóniára. Imáknak és teremtő mágiáknak is jó ideje lesz – ahogy a retrográd időszak telik-múlik, letisztul minden – áldásos lehetőségek jönnek.
Éljétek meg teremtő szeretetben ezt az varázslatos hónapot.
Egyénre szabott spirituális tanácsadással bátran keress meg – speciális technikákkal segíthetek! Vannak olyan élethelyzetek amikor elakad az ember, valami olyat él meg, amit nem szeretne. Ebből kilábalni nehezen lehet, de nem lehetetlen. Angyali energiákkal oldani is  lehet a negatív rezgéseket.
Csodákkal áldott megújító hónapot kívánok Mindenkinek!

Lélekölelésem:

Asajah

spirituális tanácsadó – léleklátó médium
tarot mester-jós, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Sorselemzés- Szerelmi jóslás – Általános tarot
Energetikai tisztítások: oldás, blokkoldás
Energetikai szint emelés – szívcsakra harmonizálás
Kapcsolat: 06202782612

Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:

https://asajah.hu/szolgaltatasok/asajah-studio-2.php