Amikor a tarot sokat beszél…

Avagy, amikor nem vagy biztos benne, hogy ő az igazi…

Egy ideges, félénken, exluzív, igazán inspiratív hölgy keresett meg – nagy titoktartában. Még egészen délelőtt van… Felfedve kilétét arra kért, hogy egy kapcsolat elemzést készítsek neki egy olyan férfira, aki nagyon a szívében él. Az úriember nős, családos, közszereplőként éldegél. Semmiféle szexuális viszony nincs közöttük – csupán egy remény, hogy talán szerelmes belé…

Nos, nem így van – mutatták a tarot lapok az imént. Nincs ilyen dolog, van viszont egy rejtett érzelem:  egy kis helyre bezárta a szívébe, titokban, és még magának sem árulja el – simogatja, dédelgeti… a birtoka. Közben keményen a sorsát küldetését éli, azt híven teljesíti. S mindenképp feláldozza még a házasságát is, a nemes célnak, a feddhetetlen hírnévnek – holott már egyesek suttognak, hogy sokszor félrelép. De csak titokban, s hirtelen felindulásból, alkalmilag. Nincs tartós szerető, példás életet él a külvilág felé ő. Az asszonya kitartó, a vagyon mesés,  irigyek bőven akadnak. Az aura dől-borul a sok fekete rontástól…

A hölgy mondja és mondja… Nem sokat tesz érte a férfi, hogy beleszeressen…és mégis. Valami izgalmas kémia, ami összeköti vele, s nem tud szabadulni tőle, az esze folyton rajta,  szinte rabja – nem a sorsának ura. Még meg sem érintette, és közöttük nem történt valójában semmi sem. A bűbáj sem boszorkányság – az elemek játszanak vele… A tökéletes összhang, a csoda. A kétértelmű megjegyzések, a titkos viszony édeskés ízének csalogató kételye. A mélyreható pillantások, a sokat sejtető visszamosolygások…Pedig csak csupán barátok ők, hosszú évek óta… magyarázza a  valót.

A tarot – sok beszél… A férfi nem használná ki, többre tartja – szeretőnek nem akarja. Feleségét nem hagyná el soha… A baráti kapcsolat munkaügyi, bizalmas, és mindkét fél számára igen nagyon hasznos. Döntenie kellene az úrnak, de szólni sem mer… zavarban van. A hölgy viszont bezárná a kaput, s továbblépne – máshol keresné meg a boldogságát, nem vele. De a munkaügyi szál – a kapcsolati od, egy nagy kapocs. Feledné, de nem tudja, nem meri… A lényeg, a nagy kérdés, hogy miért is keres egy szép nő olyan férfit, aki elérhetetlen. Az egyszerű pszichológiája ennek a közhelyes esetnek, csupán annyi, hogy a hölgyünk  fél belemenni egy igazi, valódiba, mert köteléknek érzi. Féli, hogy elveszti a szabadságát, és átalakul a szerelme kedvéért valaki mássá…
Nincsen ez jól – és a kérdésre jön a válasz:  A lapok egy új kezdetet mutatnak neki, szakítást, továbblépést de azonnal. Önsorsrontásba kezd, ha ezt tovább így folytatja. Mélyen lehúzza magát, vihart arat, ha lép felé, szentségtöréstől óvják az égiek.
A képet nézem, a fotót róla… A férfi nem lép, mosolya elárulja zavarát. Igazi minden hájjal megkent okosság, céltudatos ravaszság.
A tanács a felejtéshez javaslatként: mindenképp a szívcsakra tisztító oldás – a nagy elengedő szertartás. Visszavárom a lányt, még egy jó párszor, hiszen se a tudat, se a tudatalatti nem ereszti, fogja, visszatartja mindattól, amit az igazi élete kínál… Szabadságot, válaszutat, kalandot és igazi házasságot… De vajon készen áll-e erre mostanság? Nem igen.
Minderre időre van szüksége – s a sorsa ezt most meg is adja. A karrierjét pátyolgatja, és a tisztulás elindulhat, ha ő is akarja.
És hamarosan meg is találja a ‘nagyőt’ – aki kihozza belőle a legjobbat. Mert létezik és van – látom őt,  sodródik felé… Nem lehet összekeverni mással, vagy bizonytalansággal másnak látni őt. Egyértelműen aki neked rendeltetett  megérzed, és ha készen állsz rá, be is vonzod, megtalálod, rád talál… és összehangolódtok. Egyberezegtek egy nagy közös áldássá, egymás felé, egymásban. Amikor a párod inspirál, hogy kihozd magadból a legtöbbet, veled van – mert szeret. Amikor segít neked abban, hogy átlépd a korlátaidat és elengedd a félelmeidet, akkor ő az igazi embered. Mert ő szabadon őszinte szívvel szeret, és azt nézi hogy mi a jó neked.

Visszavárlak, köszönök el, s tudom, hogy hamarosan újra felkeres – a remény csillogása ott van a szemében… A  sóhaj, hogy majdnem becsapta magát, márt a múltnak szólt csupán. Nagyon köszönök mindent, mondja és már ki is libben..,. rám is várnak még sokan…
Soha ne érd be kevesebbet, mint ami a legjobb Neked! – szólok utána mély empátiával. Együttérzek veled…

Asajah
spirituális tanácsadó – léleklátó médium
tarot mester-jós, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász – angyalterapeuta

 

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Tarot – Számmisztika – Sorselemzés – Párkapcsolat elemzés.
Energetikai tisztítások – karmaoldás.