Újhold a levegős Ikrek jegyében.

Június 13-án, 21 óra 43 perckor Újhold érkezik hozzánk.

“A harmónia a Szeretet másik neve – mert ez az egyetlen olyan létállapot, ahol a másikkal zavartalanul összerezgek: mindketten úgy vagyunk együtt, hogy ugyanakkor önmagunk is vagyunk. ” – Müller Péter

Áldásos, problémamegoldó energiákat küld az ég az újholdas napon.
Egy új ciklus veszi kezdetét.

Az Újhold 13-án köszönt be ránk a könnyed, szárnyaló, levegős Ikrek jegyében – nagy energiák szabadulnak fel – helyzet tisztázó, békülős lehetőségekkel. Ha erős a hited, tiszt a szíved rád találnak a csodák is – érdemes rontásvizsgálatot kérni, ha nagy elakadásaid lennének.  A negatív energiák blokkolhatnak. Kérd Őrangyalodat, hogy vezessen, segítségével vállald fel életfeladatodat. A hálás szív vonzza a csodákat.

Az Időkapuban most Lojvah angyal áll a Királyi székek őrangyala, Binaél Arkangyal intelligens energiáját közvetíti. Imájával hívhatod, segítségül kérheted. „Lovjah őrangyal kérlek segít nekem, hogy hadd legyek híd a gondolat és a vágy között, hogy egyesíthessem őket, és így beteljesüljön a nagy mű, a világ.”
Kristály köveidet alapos tisztítás után most is feltöltheted, az újhold energiája hatalmas energiát ad nekik.
Az Ikrek jegyéhez tartozik a kommunikáció, a rugalmasság, és a változékonyság a hold pedig a lélek szimbóluma.  A feltétel nélküli  harmóniára törekedj, hogy mindenki jól járjon. A harmonikus ember már puszta megjelenésével is harmóniát teremt. Gondolataidat állítsd a szépség, és az egyensúly szolgálatába; programozd át magad a még jobbra. Minden veled kezdődik el – tégy rendet önmagadban , figyelj a belső sugallatodra, a megérzéseidre. Spirituális – önbeavató energiákat kapsz most. Rugalmas légy és tudatos, s használd gondolataid teremtő erejét.  A kapcsolataidban légy nyitott, bátor kezdeményező  – tudatos tisztázó, és empatikus, konstruktív szervező. Adj helyet az újnak, az új impulzusoknak.
Békülésekre, tisztázó beszélgetésekre remek alkalom a mostani Újholdunk.
Teremtő programozással – tisztító meditációkkal szeretettel várlak.

Szeretetteljes, nyílt, tiszta energiákkal áldott Újholdunk legyen!

Asajah
spirituális tanácsadó – léleklátó médium
tarot mester-jós, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász – angyalterapeuta

 

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Tarot – Sorselemzés – Párkapcsolat elemzés.
Teljes körű tarot -jóslás.
Energetikai tisztítások – csakra-aura harmonizálás.
Kapcsolat: 20 278 26 12