Heti tarot – Újholdas energiákban leszünk.

Heti tarot

Újholdas hetünk lesz.

A hét elejére a Nagy arkánumból a  A Szerencsekerék X. A koronázási palást bélésmintája Kör tarot lapját húztam: A sors annak ad életerőt, aki vállalja a kockázatot. „A vagyok, aki vagyok” nevében vedd észre a szerencsédet. A Sors annak ad életerőt, aki meri vállalni a kockázatot – értelemmel kockáztass! Jó híreket kaphatsz, kedves emberek léphetnek az életedbe. Vezesd az életedet pozitívan, figyelj az üzenetekre, és lépj, cselekedj az égi tanács szerint – akkor baj nem lehet! Az elengedés jó barát, a tiszta energiákban sokat , nagyot haladhatsz. Az Újhold 12-én köszönt be ránk az Ikrek jegyében – nagy energiák szabadulnak fel – helyzet tisztázó, békülős lehetőségekkel. Ha erős a hited, tiszt a szíved rád találnak a csodák is – érdemes rontásvizsgálatot kérni, ha nagy elakadásaid lennének majd. A negatív energiák blokkolhatnak. Kérd Őrangyalodat, hogy vezessen, segítségével vállald fel életfeladatodat. A hálás szív vonzza a csodákat. (Bika-Uránusz kvadrátban leszünk.)

Hét közepétől Az Uralkodó IV. – Arsák, a Császár lapját mutatják az égiek. Tudatosan, józan ésszel lépj és dönts – szabad akarattal irányíts a sorsodat. Teremtőd erőd magas – kitartó hittel mindenben siket arathatsz. Kedvező energiák támogatnak. Urielt, a Megvalósulás Arkangyalát egy szertartásban kérheted – hogy imáidat az ég felé küldve, azok  meghallgattatást után manifesztálódjanak a fizikai síkon is neked. Erősen harmóniára törekvő magas energiák a kapcsolatépítés, párkapcsolat harmonizálásra kedvező időszakot ígérnek. (A Vénusz az Oroszlánban lép.)

A hét végi időszakra A Diadalszekér VII.  – Göncöl szekere, a Diadalszekér üzenete: Nagy változást hoznak a csillagok – rejtett dolgok is felszínre kerülhetnek. Elindulásra sarkallnak az energiák, a lehetőségek – lépj a tettek mezejére. Ne küzdj a sorsod ellen – az égiek mutatják a kitárt ajtókat neked. Vedd észre a szerencsédet, lépj egy nagyot benne – a sorskerék előtted, ne várakoztasd magad. A minőségi kapcsolatok felé tartunk. (A Nap az Ikrekről a Rák felé tart.)


Minden jó, ha jóra fordul – aki a saját útját járja halad, aki letér róla elakad. Hagyd, hogy vezessenek a megérzéseid, szíved, s eszeddel összhangban dolgozz magadon, s lásd meg minden a jót. Az élet tanít, nevel, vezet, beavat…. semmi sem véletlen!  Légy pozitív, alkalmazkodó, rugalmas, fogadj hálával mindent. Harmonikusabb napok jönnek.

„A bölcs mindenkit megbecsül, mert mindenkiben elismeri a jót, és tudja, milyen nehéz valamit csinálni. Az ostoba mindenkit lenéz, mert nem ismeri a jót, és a rosszabbat választja.” – Baltasar Gracián

A TAROT BÖLCSESSÉGE ÉLNI TANÍT!

A lapokat a Kazanlár-kör tarotból húztam, az égiek vezeték a kezem, mindent tisztán hallottam.

Asajah
spirituális tanácsadó – léleklátó médium
tarot mester-jós, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász -angyalterapeuta

 

E fenti egy általános jóslás, ha hited szerint, nyitott szívvel élsz támogatni az égiek. Személyes részletes, tarot elemzés egyéni konzultációban kérhető.
Kapcsolat: 20 278 26 12

 

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Tarot – Sorselemzés – Párkapcsolat elemzés.
Energetikai tisztítások.