Szabadon az Uránuszban!

Most a  Nap és a Merkúr is nagy  erőt ad a  hétvégének.
A nap energia az aktív világosság princípiuma, az információ áramlásban a merkúri regésekkel szövetségben segít. 


A szeretet és a harmónia lehet jelen a kapcsolódásainkban, ha el merjük engedni a régi képzelt félelmeinket, azokat a magatartás formákat, amiket már túlhaladtunk. Merj kilépni a megszokott rendből, merj máshogyan gondolkodva cselekedni! A téves ideológiáidat engedd el, a megszokásaidat váltsa fel az új megtapasztalások élvezete. Ha másként gondolkodsz más és új vonzó lehetőségeket hozhat eléd a Sors.
A vasárnapi  Kos Uránusz-Hold kapcsolódása folytán  intenzív erővel,  a megbocsátás lendületével, társainkkal szövetségben élhetjük meg  érzelmeinket. Ezáltal lelkileg is könnyeben kapcsolódhatunk. A szíved összhangja,  a lelked akarati és érzelmi oldala most egyesülhet benned a megértő, cselekvő szeretetben.  Érzelmeikben  megérthetjük társainkat, s rájuk hangolódva  jobban átérezhetjük gondjaikat. A nyílt őszinte  kitárulkozó beszélgetéseknek nagy tere lehet a hétvégében – szabadon és bátran nyithatunk az új dolgok felé. Szélesebben ráláthatunk feladatainkra is. Máshová, máshogyan, másként vágyódhatunk… Szabadságvágyunk határtalan lehet.
Az Ítélet XX. kártya amit a tarot csomagból a hétvégére húztam elárulja merre felé haladj. Kifelé nyíló energiákat ad az ég – egy újabb szintre lépés lehetősége  tárulhat eléd. Újjászületés: Animus és Anima újjászületése. Az érett mély értelem szabadsága. Ha a megértés, a hit reménye, a szeretet erénye vezet – a tieiddel haladva, jó felé mehetsz.
Egy mély meditációban felvehetjük a kapcsolatot égi vezetőnkkel, jelenések is elképzelhetők üzenetként, de álomszimbolikával is jeleznek egyeseknél. Gyógyító terápiákra is alkalmas a nap energetikája.
Töltsetek minél több időt a szabadban, kedves családi programokba,  egymás kedvében mulatni az időt. Kimozdulna jó ilyenkor  az kényelmi zónából – szabadon, önfeledt nyugalomban.

Harmonikus – fénnyel, szeretettel teli,  hangulatos hévégét  kívánok Nektek a szeretet erejével!

Asajah
spirituális tanácsadó – léleklátó médium
tarot mester-jós, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász – angyalterapeuta

 

 

 

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek.
Tarot – Sorselemzés – Energetikai tisztítások.
Kapcsolat: 20 278 26 12