Amikor behisztizel…

Talán az ördög játszik veled, amikor rámordulsz arra, aki a legjobban szeret…. Igazságtalanul viselkedsz vele,  megalázod, érzelmileg elhidegíted magadtól. Azután pedig alacsony rezgésszintre zuhanva,  fájdalmasan panaszkodsz, hogy elszúrtad és megijedsz hogy mi lesz ezek után veletek…
A mélységesen nagy felfordulásban, a katyvaszos bolygóállásokban előfordulhat sok ehhez hasonló riadalom és nem szükségszerű véletlen. Ha az érzelmek erősek, tiszták és mélyek a párod lelkében igen nagy bajt okozhatsz azzal a magatartással, amit a hirtelenkedő felajzásban ellene elkövethetsz.
Aki szeret, az megbocsát, de a szívében nem felejt. Figyelj oda arra, hogy hogyan beszélsz, mit mondasz a párkapcsolati kommunikációdban.

Minél nagyobb a zűrzavar odakint, annál nagyobb igény van rendre odabent.Vigyázz a kapcsolataidra, és emeld fel őket a szeretet legnagyobb rezgésére. Becsüld meg – a létező legnagyobb értéket, a szeretetet.
Energetikai szívcsakra tisztítással, a kapcsolati szívszálak tisztításával,  harmonizálással segíthetek, hogy a sértettség állapotából visszataláljatok a közös harmóniához. Szerelmet megerősítő  angyali összerezegtető áldással bátran kereshettek. Szeretettel várom foglalkozásaimra  az ezoterikus Hölgyeket!
Léleköleléssel.


Asajah
spirituális tanácsadó – life coach
léleklátó médium
tarot mester-jós
spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

Tarot konzultációk:
http://asajah.hu/tarot-konzultaciok-asajah/

Messengeres, skypeos konzultációk:
http://asajah.hu/kulfoldrol-videkrol-messengeren-is-lehet/

Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:
http://asajah.hu/asajah-spiritualis-tanacsadas-holgyeknek-3/

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:
http://asajah.hu