Amikor más vagy, amikor jobb vagy!

 

“Változz meg Te. Változz meg gyökeresen. Hagyd abba azokat a dolgokat, amiket mindig csináltál. Kezdj el olyan dolgokat tenni, amiket soha nem tettél. Változz meg gyökeresen, válj új emberré és ámulatba fogsz esni.” – Osho

 

kiderül az ég is

Úgy tűnik, az ember természetéhez hozzátartozik, hogy mindaddig halogatja a változtatást, amíg a dolgok igazán rosszra nem fordulnak.  Szép lassan megvárjuk, amíg bekövetkezik a tetőpont, ahonnan nincs tovább… a krízis, a trauma, a veszteség, a betegség  a tragédia, és csak akkor kezdünk elgondolkodni azon, hogy kik vagyunk, mit csinálunk, hogyan élünk, mit érzünk, hiszünk vagy tudunk, mert valódi változást szeretnénk elérni…

Kezdődhet a sorsátalakítás.

Amikor egy karmakör lejár – megnyílik egy újabb út. Ilyenkor  feltűnik egy újabb lehetőség,  meghozva  a sorsváltás  életünkben. És elkezdődhet a személyiség átalakítás, a megtapasztalások után, amikor már nem vagyunk azonosak azzal, aki voltunk, megváltozunk, átalakulunk. Változni önmagunk kedvéért érdemes – egy célért, egy küzdelemért, egy pozitívabb helyzet felismerő önvalónk megélésével.
S ahogy változunk, változnak a körülményeink is, változnak az emberek körülöttünk… jönnek újabb barátok, teremtődnek új ismeretségek.

Ha egy másfajta életet kezdünk el élni, a változás másokban is elkezdődik.

A bennünk létrejött változás energiája  megkísérli megváltoztatni azokat is, akikkel közünk, dolgunk volt azelőtt…. Arra változunk, amivé akarunk lenni, hogy jobban érezzük magunkat,  nem kényszerít senki.

Amikor felépítjük újra saját személyes énünket, gyakran összebarátkozunk régi önmagunkkal, s megbocsájtunk másoknak is… Egy új fejezet kezdődhet el. A régi, a megunt,  minden értékével részünkké válik. Beépül tudatalattinkba és eltároljuk mindazt a jót,  amit adott, amivel gazdagabbak lettünk általa.

A jellem az ember – mert azzá leszel, akivé alakítod magad – szíved szerint. Különbséget tenni mi az, ami Neked való, mi az, ami már nem a tiéd. Amikor az vagy, akinek tartod magad boldog vagy, és a lehetőségek kitárulkoznak. Követni tudod a céljaidat.

Amikor az vagy, aki nem vagy, csak egy szerepet játszol –   nem érzed magad otthon önmagadban. Amikor az vagy, akivé teremtetted magad – akkor boldogságfrekvencián rezegsz és kiderül az ég is!

 

Asajah