Összpontosítás – Angyalokkal gyógyító jóskártya


Csak arra gondolj, amit el akarsz érni, arra sose, amit elkerülnél. Óvatosan irányítsd gondolataidat, mert ezek teremtik meg a tapasztalataidat. Ahogy a képet személed  erősödik gondolatmágiád is. Tudatosabb leszel.

ÖSSZPONTOSÍTÁS

 

Összpontosítás

Néha úgy tűnik, hogy a gondolataink választanak minket – ám ez téves elképzelés. Mindig mi választjuk ki a gondolatainkat – minden pillanatban. A gondolataink sohasem semlegesek, mindig van valamilyen hatásuk. Egy röpke pillanattal a gondolatod előtt már úgy  döntöttél, hogy ezt fogod gondolni. Ha gyakorolsz, megtanulhatod a gondolatok kiválasztását, és ezzel tulajdonképpen a kezedbe veszed életed irányítását.
Lehet, hogy a koncentrációs képességet gyatrának tartod, szellemed mégis Isten csalhatatlan szellemében részesül. Ha gyakorlod a következő önmegerősítést, igen nagy eredményeket érhetsz el: „Képes vagyok szellememet arra irányítani, amire akarom. Gondolataim szeretettel teljesek, az angyalaim szellemem kapujában állva engedik felém áramlani a szeretet gondolatait. „ – Dr. Doreen Virtue

Az időkapu szerint a mai és a holnapi nap Őrangyala
Savakjah  az Erősségek karának őrangyala.
A  jupiteri energiákat uraló angyal segíthet bennünket, ha fel szeretnénk vele venni a kapcsolatot először saját őrangyalunkat idézzük meg.

Savakjah energiájával békét köthetünk az örök törvényekkel, a hétköznapi életben pedig az ellentétes érdekeltségű emberekkel is.
Ő a kibékítés angyali energiát közvetíti pártfogoltjai felé.

Asajah