Amikor nincs közös út…

Rég nem járt nálam – már szinte hiányoltam. Aztán egyszer csak hirtelen felhívott és bejelentkezett a kedves ügyfelem. Szerettem őt – mindig szókimondó volt, őszinte, igaz. Spirituális szinten élt, segítőnek született. De most valami történt…


Bevallottam neki, hogy lélekben megcsaltam – kezdi  kissé sírósan.
Kellett valaki, aki megért, akivel jó érzem magam, aki törődik velem, aki engem  akar – folytatja a monológját.
Ő nős, és nem is akar szakítani – de engem nem érdekel… legalább rájöttem, hogy a mostani kapcsolatom nem működik. Nem a szexel van a gond, hanem a lelki dolgokkal inkább. Olyan üres lett az egész.
Már nem akarok találkozni azzal a férfival aki felnyitotta a szemem, és megértette velem, hogy valami nincs rendben a kapcsolatomban. Sajnálom, azonban azt, hogy elmondtam a szerelmemnek, valaki mással kezdtem. Hát ez van Asajah – most mit tegyek?! – néz rám önmagán is csodálkozva.
A tarot lapokat faggatjuk ki: A hölgy párja kifordult a kapcsolatból már régóta csak mellette él – nem érzi az összetartozás erejét. Az együtt töltött idő alatt lassan, de biztosan kihűlt a kapcsolatuk. Ezért is nem foglalkozik vele, már nincs közös út – van viszont közöny, szeretetlenség, megszokás és unalom. Léleklehívásra szerződtek – bár gyermek nem született – vettek egy kiskutyát – mondván, gondoskodni arról is lehet. Az összehangolásnak sok értelme nincs, ide hiába is hívnánk angyalokat harmonizálni.  De a kapcsolatai szálakat ki kell tisztítani ahhoz, hogy az elengedés  harag nélkül létrejöhessen. A lány összeomlott – nagyon megviselte a szakítás gondolata is – az egyedüllét magánya.
Felajánlottam neki, a terápiás oldást, energetikai tisztítást. Az érzelmi-lelki  kezelés hosszabb távon magasabb energetikai szintre hozza,  és  újra a boldogságos út felé vezetheti el őt.
Gondolkozom rajta – búcsúzott el, szomorúan.
Tudom-érzem, hogy szenvedni fog – megszenvedi és átszenvedi az érzéseit. Később még jelentkezni fog – ahogy befejezte a fájdalomtest építését és az önsajnálatot,  és rájön, hogy az ő útja a boldogság, a szerelem és nem a panaszkodó érzelmi válság létrehozása. Remélem mielőbb megjön az esze és a fényrehangolást választja.
Kár volt beleélnie magát a kapcsolatba – a férfi nem tartott ott, ahol ő, és nem is érte utol – hiába adott neki rá időt – legalábbis a fedősztorija ez volt. Nem tud megnyílni, és nem is akar.  Nem vele él, élt, hanem csak mellette akart… észrevétlenül, mintha ott sem lenne… és közben el is felejtette, hogy ez az egész csak  illúzió! – az önsorsrontás csapdájába esve vergődött.

Ha nem vagy biztos benne, hogy a pároddal élsz – kérj szerelmi jóslást, és kapcsolat elemzést – hogy megtudd a valót! Szeretettel várom a spirituális úton járó ezoterikus Hölgyeket – lehetőség van kamerás messengeres, ill. kamerás skypeos elemzést is. Léleköleléssel:

spirituális tanácsadó – life coach
léleklátó médium
tarot mester-jós
spiritiszta-orákulum

energiagyógyász-angyalterapeuta

 

Tarot konzultációk:
http://asajah.hu/tarot-konzultaciok-asajah/

Messengeres, skypeos konzultációk:
http://asajah.hu/kulfoldrol-videkrol-messengeren-is-lehet/

Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:
http://asajah.hu/asajah-spiritualis-tanacsadas-holgyeknek-3/

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:
http://asajah.hu