Amikor Te sem tudod mit akarsz…

Szétszóródó akarattal – sehovase tartó kalanddal!

“Néha csak azért kell egyedül lennünk, hogy hiányozzon számunkra valaki, és ismét szerelmesek lehessünk belé.” – Andrew Matthews

Nem vagyunk egyformák. Van ilyen is, meg olyan is. Van aki komolyat akar, és van aki csak szeretőre vágyik, a másik meg csak egy alkalmi partnert keres. Nem szégyen az. Ki amire érett, olyat szeretne. Ennyi, ezt be kell ismerni. Fontos, hogy légy tisztában magaddal, mert amire érett vagy, amire kész vagy azt el érheted, hidd el nekem. Az akarati és gondolati mágiád magasra emelem, hogy meg tudd élni a női lét négy szerepét – akinek nem megy ösztönösen, annak is tanulható legyen. Az amazon a munkahelyen harcol, az anya gondosodik a gyermekéről, a szeretői lét a szerelem előszobája, s ha kiteljesedik – meg van az az bizonyos igazi, akkor előrelép, egy magasabb szintre emelkedik – akár együttélésbe, vagy házasságba. Ha ezeket a szerepeket, a nő négy aspektusát összekevered, mondjuk anyáskodsz a pároddal, vagy nagyon harcolsz vele, valószinüleg előtt-utóbb leléphet. Hiszen van anyukája, és főnöke is már – nincs többre szüksége – tőled, belőled a kedves, empatikus, megértő, szerető barátnőt, szövetségest szeretné megkapni.

Az utóbbi három hölgyvendégem nem volt sikeres a párkapcsolat bevonzásban. Így hozzám fordultak, hogy segítsek nekik. Mi lehet, hol lehet a gond, a baj. Nem ismerték egymást, de mindegyik valamilyen szinten értékes, és különleges volt – egyedi, és utánozhatatlan, a szó legnemesebb értelmében is.
Az első a női lét szexuális élvezetét szeretné csak birtokolni. De korántsem tud flörtölni. Minden kedvességét elhagyta, zavarba van, ha egy férfi közelében van. Inkább csatázik vele, hadakozik, beszól, és beleláll. Még azt is elkergeti, aki hozzá közel áll. Azt gondolja, hogy őt meghódítani kell! A női szerepével nincs tisztában. Nagyképű és gőgös – pedig egyébként igen helyeske lenne – természetes szépséggel, semmi műjaj nem terhelte! – ha kedves lenne, baj sem lenne. Takaros, aranyos van rajta mit fogni – nem deszka, nem nádszál – és nem is asszonyos. Pont olyan forma, aki kedvelt forma, a másik nem körében.

A második lány komoly kapcsolatot akarna, de közben félne – mi történik, ha mégis összejönne? Fel kell adnia a jelenlegi létét, a mostani életét, amit már úgy megszokott. Tehát ha úgy alakul, hogy egy férfi csak ránéz, máris elkapja a tekintetét. sem okot, se módot nem ad arra, hogy bárki is közeledhessen felé, vagy megszólíthassa. S közben panaszkodik minden barátnőjének, hogy nincs egy normális férfi sem ‘héthatáron’ át. Bánatos, behúzódó lett, és mérges. Szórakozni nem jár, alkalmat sem ad magának az ismerkedésre. Egy kitalált személybe lett szerelmes – persze, hogy elérhetetlen! – dehát számára ez a megoldás, így aztán változtatni sem kell az megrögzött életformán. Komfortzónán távolra se tekintget…

A harmadik hölgyike pedig konzervatív szinten – kizárólag olyan férfit keres, aki hozzá méltó lenne. Ójajj, még a frizurája is merev, vigyázz is rá nehogy véletlenül összekuszálja – lásd karrier, egzisztencia, meg miegyebek. A spirituális kapcsolat szóba se jöhet – el vele, marad a régi energiaszinten. S közben kiskosztümbe öltözik felülről, alulról pedig fekete csipkéskombinénak néztem először – szóval valamilyen olyasmi aljba, komolyan nem tudom mi volt az. Arról reklamál, hogy mindenki kikezd vele, ő nem is érti, pedig mereven elzárkózik mindenféle kalandtól. (Közben le-lepillantok az alsószoknyájára, ami még szerintem is nagyon komoly darab…pedig nem vagyok prüd – ha értitek mire gondolok! Amolyan felhívás keringőre amit hord.) Talán arra számít, hogy így nagyon kapós lesz, és jogosan felháborodhat a sok érdeklődőnek – csak úgy hessegetni kell őket – panaszolhatja akárkinek. De vajon boldog lesz-e ettől, megkérdőjelezem.

Amikor a szívcsakra akarati és érzelmi oldala nincs egyensúlyban – amikor te sem vagy egyensúlyban. A szíved és az eszed mást akar – nem fog menni a bevonzás, nem fog menni a kapcsolat létrehozás, az ismerkedés, de a randevú sem. Csupán hasonló zavarodott lelkeket vonzhatsz be. Egy szó, mint száz, ha te sem tudod mit akarsz,úgy aztán  nehezen jön össze a dolog, az Univerzum is tanácstalan kit küldhetne neked. Ha kifelé mást mutatsz, mint amire vágysz, ha a fejedben más van, mint ami a lelked vágya – tudod, hogy az auráddal vonzol?! – titokban arra gondolsz, hogy mekkorát, de hatalmasat szeretkezel egy idegennel – és aztán ennyi. Ebből nem hoznak neked tartós-tartalmas párkapcsolatot, de szeretőt kaphatsz ezerrel… Ó, azok a galád férfiak – mert csak arra lennél te jó – s közben égeted a piros gyertyát. Olvastad az ezó bulvárban hogy azt úgy kell, mert az vonzza a szerelmet. Mellélőttél, mert vonzani vonz, de csupán az alkalmi szexpartnert. És ha épp arra vágysz, akkor azt őszintén valld be magadnak, mert hazudni szégyen. Ha pedig tartalmasabb elképzeléseid vannak, akkor tegyél rendet a fejedben. Mert így csak mindent és mindenkit össze-vissza zavarsz.
Komoly beszélgetést folytattam mind a három hölggyel. Kívánhatsz barátot, szeretetőt, alkalmi partnert, segítőkész barátot, hétvégi partnert, társat egy életre, összeköltözős karaktert…stb. Amire kész vagy azt fogod kapni. Ha szembenéznének magukkal, biztos vagyok benne, hogy megtalálják, bevonzzák azt a bizonyosat, akire épp szükségük van a fejlődésükhöz, arra ahol most pont tartanak… Akár a mindörökkön örökkét – mert olyan is van, és nemcsak a mesében!
Ha egyébként meg párkapcsolati téren elakadnál – észre sem veszed, hogy mi, ki kell neked – szeretettel segítek, hogy szembenézz és visszatalálj valódi önmagadhoz, hogy a valódi lényed erejével gondolkozz.

Szeretettel várom tanácsadásaimra a spirituális úton járó Hölgyeket!

Lélekölelésem:

 

Asajah

spirituális tanácsadó, tarot mester-jós
léleklátó médium, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

Spirituális tanácsadás:
Tarot – általános jóslás, Szerelmi jóslás
Spirituális terápiák – oldás, blokkoldás
Energetikai tisztítások – energetikai szint emelés, szívcsakra tisztítás
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Kapcsolat: 06202782612
Messengeren és skypeon is elérhető vagyok.
Ezoterikus szakterületeim:
https://asajah.hu/szolgaltatasok/asajah-studio-2.php